grilla

Idag blir det grillning i hasslum :) göttgött


tisdag idag

Hej! Ursäkta för dålig upptatering, men har inte haft någon lust att skriva nu under sommarn, det har ju vart så himla bra väder osv. Sen jag senast skrev har det väl inte hänt så jätte mycket, men vi hade de jätte bra i västervik iaf. Idag blir det till att åka ut med båten i viken och fiska med conny&annette. Blir nog gött, får la hoppas på fisk denna gång också då.
Jo, vi får flytta in tidigare, redan den 21 kanske, inte riktigt bestämt vilket datum ännu, längtar som bara den, Ska bli så himla skönt att komma ifrån denna lägenhet, usch. Ska även bli roligt att fixa i ordning osv.

Är i vecka 26 (25+6) idag, tiden springer iväg.. börjar närma sig, och vi längtar något enormt efter dig.

Ne nu ska jag fixa i ordning mig och fixa frukost =) Vi hörs nästa gång, ha de så bra. KRAM


(v.26)


gött gött

längtar som bara den till nästa vecka, kommer bli så göööött att komma härifrån ett tag :) västervik blir det i en vecka.


..


pojknamn

Kan ni komma med några förslag på pojknamn? :)

8 juli

Hejhej. Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det mest lugnt. Igår tvättade och städade ja nästan hela dagen, riktigt jobbigt, men skönt när allt är klart. Då är man nöjd.
I helgen får vi se lite vad som händer för spännande :)

I dag är jag även i v 23, tiden bara rinner iväg nu. Snart är det inte långt kvar :)
Först blir det flytt den 1:a sep sen kommer det lilla krypet till världen, mysigt ♥



bada

Har vart och badat i poolen med julia idag, ganska kallt men gött ändå :) ikväll blir det bilbingo med Julia, andreas, och sofia :) får hålla tummarna att det blir vinst.  Ne nu ska jag börja med maten, blir färskpotatis lax sås och sallad, blir nog mumsigt. Vi hörs ha de gött. Kram


therese 20år

Tack för en trevlig kväll allihop igår :)
här kommer lite bilder:









lyckad dag

hejhej. Lyckad dag igår, ritkgit bra väder hela dagen :) först var vi i hasslum och käka tacos, bada och sola. Sen åkte vi ut till viken med connys båt, och drog upp några fiskar. 4st gäddor och 2 st gösar. Och det är ett äventyr jag gärna gör igen.

Idag ska vi fira therese som fyller 20 år på måndag, blir nog trevligt. Grattis till henne :)

Ne nu ska jag duscha och börja fixa mig lite smått, vi hörs. Ha en super varm och skön dag. kram








godkväll

hej igen. idag har jag inte gjort alls mycket, var och bada i poolen förut, riktigt gött att svalka av sig lite, tanke på värmen ute. I morgon skall vi nog åka och fiska med patrik pappa i viken. Och vi får hoppas på massor av fisk. Sen på lördag blir det till att fira Therese som fyller år den 5:e Juli, grattis till henne.

Det har spänt i magen hela dagen, och du har hållt på för fullt där inne idag också. Mysigt att känna att det verkligen är något som lever inuti mig.

Ni kan inte komma med några förslag om vad jag kan skriva om här i bloggen, för det skrivs alltid samma sak, blir lång tråkigt med tiden, så skulle vara jätte gulligt av er att komma med lite förslag. Något som ni kanske vill att jag ska skriva om?

När vi väl ska köpa oss en spjälsäng så får det nog bli en sån här:


soligt

hallihallå.
Kom precis hem ifrån pappa, var där en sväng och hälsa lite, sitter här i soffan nu och har precis börjat med maten, blir lasange idag, det var nog på tiden. Har inte gjort det sen vi bodde på östermalm kom jag på nu, och det är ju mer än ett år sen. Jaja, det komma nog smaka gott. Idag ska jag umgås med min älskling, får se lite vad  vi skall hitta på. Ska nog åka ut en sväng sen för att få lite frisk luft som sagt. I morgon blir det nog kanske fiske eller grillning i mullsjön, har inte riktigt bestämt oss ännu..

Ne nu ska jag fixa lite, satte precis in lasangen i ungnen. Skriver kanske mer sen. Ha en fortsatt trevlig dag allihop! =)


hallojsan

halloj.
Nu har jag bestämt att jag ska börja blogga mera, ett inlägg för varje dag, förhoppningsvis, haha. Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo, träffade sofia en sväng förut, vi var och fika på Pims, och där var även Julia & ida. Så vi satt och tjöta en massa skit. Nu sitter jag här och spelar lite tv-spel med patrik, går väl sådära, spelar sånna dära spel där man måste vara snabb i fingrarna, och det är ju inte min grejj, haha.
I morgon får jag se lite vad som händer, kanske ska åka ut med patrik en sväng, kan behöva komma ut lite. Stackarn som nästan inte kan göra något.. skönt sen när gipset försvinner.

Nu är kl efter 24.00 och det betyder att jag är i v22 idag. Tiden bara rinner iväg, känner dig för fullt i magen nu, han eller hon hoppar nog lite trappolin tror jag ibland, eller gör kullebytta kankse, det känns så vissa gånger, haha.
Jag har även köpt lite nya barnkläder också, bilder kommer så fort jag har tid.

Ne nu har jag inget mer att berätta, ha det så fint så hör vi nästa gång. I morgon redan kankse? Kram