Den 3:e november!

Idag den 3:e november är våran lilla bebis i magen beräknad! men ännu har inget hänt, får se hur ser ser ut under dagen. Får hålla tummarna på att något händer, för vi är så himla nyfikna på vad det kan vara för någon söt liten sak där inne! :) mamma & pappa längtar efter dig, ja tänk.. snart är jag mamma, gud vilken härlig känsla i kroppen man får när man tänker på det. Om ingen kommer idag så får vi verkligen hålla tummarna på att jag inte behöver gå över tiden allt för länge..




Barmet

Nu ligger barnet bara och väntar och gottar sig. Kanske vill det vila lite innan det måste utsätta sig för den stora utmaningen: förlossningen. Kanske har du en så skön mage som den vill stanna lite extra länge i. Hur som helst, oroa dig inte, ut kommer barnet alltid.


Mamma

Många kvinnor känner att de struntar i förlossningen nu bara barnet kommer ut någon gång. Men det finns flera fördelar med att vara gravid länge. Din kropp hinner mogna, din livmodertapp blir mjuk och hormonet relaxin hinner mjuka upp dina bäckenfogar ytterligare. Det kan göra att du får en smidigare förlossning. Livmodermunnen blir mjuk och börjar öppna sig. Din kropp blir bättre förberedd på att föda barn. Att föda när kroppen sätter igång av sig själv är alltid bäst så länge du mår bra och det inte finns några komplikationer.




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!