tack <3

Jag har världens bästa pojkvän! ♥



Älskar dig mer för varje dag!
Det ska alltid vara du och jag


ett par saker

Några saker jag handla igår och i förrgår :)








-

en bild på mig och en på magen





ikea

Hej!
Idag åkte jag och älskling en snabbis till IKEA, bara för att få något att göra. Och lite saker fick vi med oss allt hem, till barnrummet! :) börjar komma i ordning,
kan ju inte göra så mycket när man inte vet vad det blir för något.


Denna hylla + 123 korgarna köpte vi


Förvaringskorg


Sänghimmel (bättre bild kommer när jag fått upp den)


Det ena hörnet av rummet, en bra början tycker jag allt


en vecka kvar

Hej! Idag är det endast en vecka kvar till beräknat datum! ♥ gud vad jag längtar, man går och funderar på om man kommer att gå över tiden eller om det kommer tidgare eller vad som. Som det ser ut nu så tror många att den kommer tidigare tanke på att jag haft så ont osv. Men vi får väl bara vänta och se.. Ska till mördravåden på fredag också, mitt sista besök om jag inte går över tiden vill säga.

Idag så ska jag och älskling försöka hitta på något, får se vad det blir. Först och främst ska jag möta Maria för att få en gåstol, jätte snällt! Tackar ännu en gång.
 Tyckte det var perfekt nu när jag inte köpt en sådan ännu.

just det.. har så himla ont i mina fingrar speciellt lång-fingret på den högra handen, helt sjukt, kan knappt böjja den.. gör så *pip* ont! vet inte vad jag gjort, någon som kanske kan veta vad det är? har det med att man har vatten i kroppen kanske?

Ne nu ska jag göra lite frukost och väcka patrik!
Ha en bra dag allihop! Skriver nog mer sen om jag känner att jag orkar.
 
Kram




Om ni vill ha mer besökare till er blogg så bli medlem här!
http://blogstart.se/ref/4435


tisdag

Hej! Idag har vi varit och storhandlat, en massa mat. Så nu klarar vi oss ett tag förhoppningsvis, hehe! Jag träffa även ida en stund förut, satt och snacka massa skit som vanligt, alltid lika trevligt :)
Ikväll ska jag och älskling äta tacos och bara mysa framför tv:en. I morgon funderar vi på att hitta på något roligt, men vet inte riktigt vad vi ska göra.. Men vi kommer säkert på något. Ne nu ska jag börja lite smått med maten så den kan vara klar tills älskling kommer hem ifrån innebandyn! Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!

Om ni undrar hur jag mår så är det upp och ner nu, har ont över allt nästan hela tiden, är det inte det ena så är de det andra. Så nu håller vi tummarna här hemma att den lilla bebisen i magen vill komma ut snart :) 

Om ni undrar något så är det bara att fråga!

Kram



måndag

Hej!
Idag har jag mått bättre.. fast det gör fortfanrande ont, så håller alla fingrar och tår och hoppas att bebisen kommer snart. Ska bli skönt att slippa att det gör ont. Idag har vi vart hos patriks mamma en sväng och sen har vi inte gjort så mycket mer, orkar inte göra så mycket förens jag är helt slut. Eller jo vi har bakat kladdkaka, inte så fin men god var den, och det är väl huvudsaken! :)




söndag

Hej. har inte haft någon ork till att skriva idag, har haft ont hela dagen i dag typ.. så bebisen kanske är på gång nu? hoppas det :) ville bara medela varför jag inte har upptaterat. Men det kommer i veckan! Ha en fortsatt trevlig söndag. Nu ska jag krypa ner i soffan med ett stort täcke. kram


Bilder ifrån dopet

Här kommer några bilder ifrån dopet! :)






Lördag!

Sitter hemma hos mamma och väntar på att jimmy, madde och cornelia ska komma och hämta mig så vi kan åka upp till berget till kyrkan där :) nu när jag hittat laddaren till kameran, så kommer det bilder ifrån dopet när jag kommer hem. Ha en forsatt trevlig dag allihop!
 kram


Såhär ser jag ut idag


dop

Idag blir det dop för lille Winston! :)


de ni

vill ni veta en sak?

JAG HAR HITTAT KAMERA-SLADDEN! Jippi, nu kommer det bättre bilder, och jag lovar och svär att jag inte ska tappa bort den igen, hihi


cyklar

Idag har jag och älskling skaffat oss cyklar :D så nu ska vi ut och cykla roliga cykelturer!



.

Lyxfällan ikväll 21.00!


vecka

v 39 (38+0) idag <3

Barnet!

Barnet är ungefär 50 centimeter långt. Det har vuxit färdigt nu men kan fortsätta öka i vikt. Allt handlar nu om att förbereda sig på livet utanför din trygga mage. Barnet producerar fett för att klara sig i kylan utanför magen. Levern och hjärtat lagrar näring för att ta till vid syrebrist under förlossningen. Näringen hjälper även det nyfödda barnet att klara sig utan föda det första levnadsdygnet.
Vikt 3 450 gram



tack!

Tack Carina för blomman och handdukarna! ♥






mat

Lagar mat, idag blir det köttfärslimpa med potatis sås och lite sallad :) blir nog mumsigt.

 bilden är googlad


onsdag!

Idag är det exakt 2 veckor kvar till beräknat datum och högst 4 veckor kvar tills vi får träffa våran lilla goding! :) om jag går över tiden vill säga, vi får väl vänta och se ♥ ♥

Inatt har jag sovit ganska dåligt, haft ont nästan hela tiden, och när jag säger ont så är det olika i olika stunder, men känns som mensvärk där nere och sen gör det ont om man ligger i samma läga för länge, tills slut vet man ju inte hur man ska ligga.. det är konstigt, vaknar ungefär samma tid varje natt, ca 05.00, då jag alltid är kissenödig, och efter man varit uppe blir det även svårt att somna om.

Idag händer det nog inte så mycket, vi ska snart åka och handla, sen blir det nog en sån där ligga i soffan-dag idag! :) kan va skönt det också ibland, eller ibland, det har jag gjort ganska ofta nu den sista perioden, men inte så konstigt kanske.

Ne nu ska jag gå upp och ta mig något att äta sen ta på mig och så innan vi ska åka.

Skriver mer sen! Ha en fin dag allihop! =)
 kram


bilder på sakerna jag måla

Här får ni bilder på det jag måla, ursäkta för suddiga bilder, men har ej hittat laddarn än tyvärr, så ni får nöjja er med dessa så länge. Bättre än inget! :)

En trä-skål som jag gjort själv som jag målade om


Denna klocka har jag också gjort själv, var även trä-färgad den också innan den blev vit.


Denna ljusstake var också trä-färgad och den har jag svarvat själv


magen

Bild på magen!
v 38 (37+5)


.

Sitter och kikar lite på vad jag vill köpa på IKEA nästa gång jag åker dit:





hjälper min pappa

Hjälper min pappa att sälja hans skrivbord + badrumsskåp!
Om det finns någon intresserad så hör gärna av er.

Badrumsskåpet inköpt ifrån IKEA (ca 1år gammalt)
Pris 200:-

 

Skrivbord, som ny skick!
Pris 200:-


god mat

Tack för den jätte goa maten carina! ♥

Har Precis målat ljusstaken och skålen, bilderna kommer när det är klart!

Nu tänkte jag ta mig en liten vil stund innan vi ska åka till hasslum :)

kram kram!


Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen, inatt har jag sovit ganska bra faktiskt, det enda som är jobbigt är att man inte vet hur man ska ligga längre, längtar så himla mycket efter att få kunna ligga på¨magen, vilken drömm! hehe.
Annars rullar dagarna på, igår rensade jag, mamma och pappa i mammas förråd, hittade lite små saker som jag tog hem och även en ljusstake och en skål som skall målas vitt, bilder kommer!

Jag börjar även få ont i nacke och rygg också, så nu får vi hålla tummarna på att bebisen är på väg snart så man slipper allt ont och allt jobbigt.. Vi vill så gärna träffa
och se vad den kan vara för någon där inne i magen :)

Idag ska vi till patriks mamma och äta god mat vid 2 tiden
och sen efter det så får vi se vad vi ska hitta på, inte riktigt bestämt.

Ne nu ska jag fixa i ordning mig och sedan gå ner till carina lite innan alla andra kommer, för älskling ska ju ändå spela innebandy, tråkigt att bara sitta hemma själv och vänta på honom. Men kanske skriver sen eller i morgon beroende på vad vi ska göra och vad jag har tid med.
Annars så får ni ha en bra dag allesammans! ♥


Dessa kläder är ju bara för söta!


Hej allihop!

Hej allihop!

Fick ett önskemål utav någon okänd person som ville att jag skulle berätta lite om min graviditet, vad vi har för namn, och lite sådant. Och jag tänkte att jag skulle göra ett försök, för jag vet att jag varit riktigt dålig med att skriva hur allt ligger till, men nu kommer det lite..

Om man ser på helheten på min graviditet så tycker jag att jag har mått väldigt bra, har inte haft några större problem, dagarna har rullat på som vanligt. Det var väl lite upp och ner med illamående i början där, men det försvann med tiden. Sen var det ju halsbrännan som börja, och den var ju inte mysig direkt. USCH! Men det kommer och går...

Ni undrar även om vad vi  har för namn, vi har bara bestämt tjejnamn än så länge tyvärr, har nämligen inte riktigt kommit överens och bestämt oss för killnamn, men det kommer. Men som sagt så har vi bestämt oss för Alicia som flicknamn. Och killnamnet börjar kanske på W som vi pratat om,
Men jag berättar mer när vi bestämt oss.
Och vad vi själva tror så tror vi olika, jag tror det blir en tjej och patrik tror det blir en kille och det är väldigt olika bland folk, men för ett tag sen tyckte jag att det var många som trode det skulle bli en kille,
men många har ändrat sig och håller med mig i stället, hehe.

Om ni är nyfikna och vill kanske få en egen uppfattning om vad det kanske kan bli så tänke jag skriva vad hjärtljuden har legat på:
140, 160, 144, 144, 144, 148

I tisdags låg midjemåtter på 36, så allt växer som det ska.

Igår borrade bebisen ner sig verkligen, för det gjorde ondare än vad det brukar göra, svårt att förklara hur det känns, men något mellan mensvärk och att det sticks längre ner. Så nu håller vi tummarna och hoppas tillsammans här hemma att den lille bebisen kommer snart.

Ne nu ska jag äta lite frukost hade jag tänkt mig, så om det är något mer ni undrar över så är det bara att hojta till, för jag blir bara glad över när det kommer in en massa frågor osv. För jag har så dålig fantasi så tycker det alltid blir samma visa varje gång : vad ska jag skriva nu då?
Så jag blir väldigt tacksam om ni kan hjälpa mig och ge tips!

Hoppas alla får en bra dag! kanske skriver mer sen om jag får något att skriva om.
Puss&kram / Anna


bilder

Här kommer bilderna på sakerna jag målade idag :)




Här får ni även lite bilder på vad jag införskaffat mig :)

En toalettdekor på dörren



En ammningskudde



Frölunda nappar


bilder på magen

Här får ni två cambilder på magen!




bilderna kommer på det jag måla senare sen, är inte hemma förtillfälligt.


måla

Har precis målat en hylla, väggljusstakar och en burk :) bilder kommer ikväll.


vecka

Idag är jag i v 38 (37+0) ♥


tummen

Sitter och kikar på internet lite, på tummen saker, gud vad söta grejor det finns.

 
Denna vill jag köpa till barnvagnen, får göra det när pengarna kommer.
199:- på babyproffsen



bilbarnstol

Idag har vi köpt oss en bilbarnstol, så nu är allt fixat och klart, nu är det bara bebisen vi väntar på :)

inte den på bilden, men något liknande



ny design

Nu har jag en ny design på min blogg, va tycks? :) jag blev riktigt nöjd.

3veckor

Idag är det endast 3 veckor kvar till beräknad datum ♥ längtar som bara den!


hjälp mig

Någon som kan hjälpa mig med en ny design?

.


<3

Idag blir det till att fira ida som fyllde 20 år i torsdags!
 Grattis ännu en gång ♥


ego

snygga cam-bilder på mig, whohooo.. egoo




dålig cambild på magen

bara för att ni tjötar så får ni en dålig cambild på magen ;) haha. får väl duga så länge, alltid något.


vecka

v 37 (36+0) idag ♥


ska köpas

En sån här matta ska vi köpa oss till storarummet, finns på rusta för endast 499:-

riktigt snygg färg, jag som älskar grönt!

matta

Idag har jag köpt mig denna matta, och den fick sin plats i köket, passa perfekt!


hittar inte laddaren

har letat efter laddaren till kameran hela dagen, men hittar den inte.. så hann inte ta så många bilder.. så jag lovar, jag lägger in bilder så fort jag hittat laddaren :) på magen dessutom.

ur gulliga byxor


nyinköpta mössor, kan va bra att ha nu när det är kallt


Barbapa deklart


tillhörande tröja till barbapa byxorna


Sen har jag även beställt denna på internet, ska sättas upp på toalett dörren

<3

Idag är det exakt en månad kvar till beräknat datum ♥

Bilder kommer på några saker jag inhandlat, men har inte hunnit ladda kameran.