så ni vet

Om ni undrar så håller min design på att göras om, Inte färdig!

fredag

Hej härliga fredag ♥
Idag har vi varit ute i solen och myst :) var nere hos kalle&Anna en sväng, satt i deras trädgård och grilla och lite sånt. Kom precis hem efter att jag mött Sofia L som köpte våran babysitter, bättre den kommer till användning än att den bara står i källaren, Willie använder den inte ändå.

Det känns som om Willie har lärt sig en massa nys saker under denna vecka som gått, han sitter upp helt själv nu :) åker i gåstolen som bara den, Kan stå upp en liten stund själv med stöd. Sen har han även börjat att äta välling nu. Mer mättande än den dära ersättningen. Sen har han även ätit rödspätta&Potatis, det gillades mycket av honom. Åt nästan en halv burk!

Nu sitter vid här i soffan och myser och kollar på talang :) I i morgon vet vi inte riktigt vad vi ska göra, får se lite hur vädret ser ut också. Nu ska jag mysa med familjen. Ha en fortsatt trevlig fredags-kväll! krampåer

Nya bodies till Willie




<3<3

Willie hjärtat! ♥
















söndag

mer än en vecka sedan jag skrev, har nämligen inte haft suget, sen har jag inte suttit vid min dator heller. Varit ute varje dag :)

Här kommer det massa bilder ifrån olika dagar den senaste veckan.
























söndag i bokenäs

Godmorgon soliga söndag!
Har precis ätit frukost här i Bokenäs, det har varit en riktigt skön helg, med mycket skratt och skoj. Igår bastade vi och tog ett dopp i havet, uppfriskande var det.
Dock saknar jag Willie otroligt mycket, längtar så himla mycket hem nu, så jag kan pussa på mitt lilla troll ♥

Nu blir det städning i stugan och sedan bär det hemmåt, ska väl stanna och äta också.
Skriver mer sen.
Kram på er

Bilder ifrån helgen
(suddiga)







Bokenäs

Hej alla Goa och glada! Nu är vi i bokenäs, vi kom hit vid 1-tiden ungefär, så nu har vi käkat riktig god mat :) det tråkiga är att man är riktig trött! För vi gick upp vid halv sju idag, Willie vaknade då. I morgon får det bli ett dopp i havet och njuta i bastun! Ne nu ska jag umgås med mina kära vänner. Ha en fortsatt trevlig fredag-kväll allihop, för det ska vi :) kram på er!

torsdag

Hej härliga torsdag!
Idag har vi varit på kalas hos pappa-patriks mormor, alltså Willies gammel-mormor. Där bjöds det på både goda smörgåsar och hallon tårta, mumsigt var det.
Sen har vi packat för fullt, för i morgon åker vi ju nämligen till Bokenäs, vi ska åka i Annas lilla mini-bil och jag vet inte hur vi ens ska få plats med både oss själva och packningen, men som sagt så är utmaningar här i livet ett måste, och roligt komma det bli.

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och lata mig, gosa med Willie :) hur ska jag stå ut utan han i en hel helg?? usch. Men som tur är att han kommer att få det bra hos mormor & morfar.

Ha en bra kväll! Upptaterar i helgen ifrån bokenäs :) krampåer

Solnedgång ifrån våran balkong

Bilder

Lite bilder på Willie ifrån olika datum

Stå vill jag göra, det är så kul


Bada med mamma i badkaret är skojit


Gåstolen är den bästa just nu


mamma pussar på mig jämt, och det är inget jag tycker om, hihi

Lördag

Hej alla glada!
Har precis vilat lite med Willieälskling :) va jätte mysigt. Idag har det inte hänt så mycket ännu, var ute och kika lite förut, köpte lite kläder till Willie.
Ikväll blir det familje-mys framför tv:en och inte så mycjet mer, vi ska nog åka ut en sväng snart nör plutten vaknat till, känner att vädret rropar efter oss.
Nästa helg bli det bokenäs ifrån fredag-söndag, komma bli hur gött som helst!

Håller alla tummar och tår för mig på måndag! Då det är intervju. hoppas hoppas.

Ne nu vill jag ut i solen, kramis

Gulleplutten


Fredag

Hej härliga fredag!
ursäkta för dålig upptatering denna vecka. har varit riktigt dålig. Men har hänt ganska mycket denna vecka, Willie blev som sagt dålig efter 5-månaders sprutan, fick feber, sov jätte dåligt om nätterna, och var anmält grinig.
Vi stor städade lägenheter igår, jag torkade till och med rent under badkaret, usch vad äckligt det kan bli under så kort period. Men nu är allt fint här hemma, det känns bra det.

Vi har även bestämt oss för att sälja våran soffa och köpa en annan, vi har nämligen tröttnat på divan. Vi la ut den på blocket vid 22.00 igår kväll och folk har ringt som galningar hela morgonen. Men kommer en kl 1 och köper den, gött :)

Idag fyller vårat lilla troll hela 5 månader, gud vad fort tiden går. Vart tar den vägen? Kul att se hur han växer, och att han lär sig nya saker fort och för varje dag som går. Nästa månad är du redan 6 månader, 6 månader är helt klart det bästa månaderna i mitt liv ♥

Ny design, dock ej klar, vad tycks? :)

Blev även permiär-bad i diskhon igår för Willie igår, och det verkade som om att han älskade det :)

Ne nu ska jag äta frukost. sedan åka till Willies farfar en sväng, Ha en bra fredag allihop! kram

Bilder på Willie



godkväll

Godkväll!
Nu kom vi precis hem, har varit ute nästan hela dagen, jätte skönt har det varit :) Så nu är både däcken bytta och bilen tvättad. Nu blir det familje-mys i soffan ♥
Ska även sätta på en tvättmaskin också, mycket tvätt i tvättkorgen, fy på mig!

Ne nu ska jag och Willie bada i badkaret :D han älskar verkligen det!


Bilen (dock ifrån en annan dag, ej sommar däcken på)

.

Jag glömde fråga er om ni blev lurade den 1:a april?


soliga måndag

Hej soliga måndag!
Idag har vi varit på besök på BVC för 5-månaders kontroll, Willie fick även två sprutor, han skrek lite, men det gick över ganska fort. Så duktig så :) Så nu är det inga mer sprutor förens vid 1 år. 

5-månader
Vikt: 7825g
Längd: 67,5cm
Huvudmått: 44,9cm

Sen efter vi varit där så åkte vi ner till Willies farmor och satt på altan i solen, hur skönt som helst :) eller jag log på en stor kudde och lekte med lilla söta Doris :)

Vi skall snart åka ut och byta däck på bilen och tvätta den och lite sånt, man har ju ingen lust att sitta inne i detta fina väder. Jag mår bättre förresten, huvudvärken sitter fortfarande i, men jag tror det beror på att min ena visdomstand är på väg upp. Eller man brukar väl få ont i huvudet då?

nu ska vi åka här, ha en fortsatt trevlig måndag! :) kram till er alla

Nu är våren här ♥


Rösta!

Rösta på Willies solhatt är ni gulliga

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995



<3

Tack och lov att Alvedon och Ipren finns ♥


sjukstuga

Hej alla glada!
Idag har vi varit hos patriks farmor&farfar i ett par timmar, började känna mig redan där en aning konstig i kroppen, det blev bara värre och värre under dagen, och nu sitter jag här med 38.6 grader feber, det är ingen höjdare direkt, ont i hela kroppen, orkar knappt göra nått :(
Så ikväll blir det till att ligga i soffan och kolla på ett antal filmer och mysa ner sig i et täcke och äta alvedon!

På måndag ska vi till BVC på 5-månaderskontroll, och då blir det även spruta för lilleman, han tog ju det så bra förra gången, så förhoppningsvis går det bra denna gång också. Undra vad han kan väga nu tro? Han vägde ju 7175g och var 56cm lång vid 4 månader.

Ja just det, Willie sov i sitt rum för första gången i natt, och det gick hur bra som helst, så det har vi tänkt att fortsätta med :)

Ne nu orkar jag inte sitta här mer, får lägga mig i soffan.. Ha en trevlig fredag-kväll! För det ska jag iaf försöka ha, om de nu går.. kram

Willie
endast ett par timmar gammal



Willie ca 5 månader gammal, skillnad? :)