Willie

Willie i sin nya dress




Torsdag

Hej på er!
Idag har vi inte gjort så mycket alls, städat och grejjat och lite sånt. Har ju inte varit världens bästa väder idag heller, i morgon stod det igår att det skulle bli skinande sol och +15 men nu när vi kikade idag så blir det självklart regn, riktigt tråkigt. Ikväll blir det nog bara tv-tittande.. BB detklart.

Vi har även tänkt att prova med att Willie ska för första gången sova i sitt rum i natt, vi måste ju inviga Babyvakten. Det komma nog gå jätte bra, han sover ju hela nätter ändå.

I helgen vet jag inte vad vi ska göra, blir väl mest lugnt. Vi kanske går ner till kalle en stund på lördag och grillar lite gott.. inget bestämt ännu.

Den 15:e April till den 17:e blir det Bokenäs med Kalle&Anna, det blir skojsit.
Ne nu ska jag hänga upp tvätten, ha en fortsatt trevlig kväll allihop! :)

Nu är byrån klar som jag skulle måla om, va tycks?

'


Hallå

Godkväll allesammans!

Idag har jag varit på Elins Esplanad med Mikaela och Selma, kikade i affärer, det var trevligt :) Sen efter det har vi inte gjort så mycket mer, mest tagit det lugnt, myst och sånt. Eller jo jag var på vårdcentralen och träffade min läkare, hon ville veta hur allt låg till osv. Så nu ska jag inte dit förens i slutet av maj/början av juni.

Nu sitter vid alla tre i soffan, eller Willie ligger och sover så sött, ska väl snart väcka honom så han kan få äta lite innan säng-dax. Ska kika på BB sen får det nog bli sängen för min del också.

Ne nu ska nog ta och väcka lilleman, sen sätta mig fram tv:en. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss&Kram

Detta köpte jag till Willie idag




.

Idag fick Willie sina första skor

Köpt på HM för 69,50:-


Tisdag

Godmorgon alla. Bloggar ifrån mobilen nu, orkar nämligen inte starta datorn, ligger så skönt i soffan :) idag gick jag och Willie upp vid halv åtta, pappa-Patrik fick sova till nio, tanke på att han jobbar kväll. Idag händer det nog inte mycket alls, inget roligt väder ute, så är absolut inte sugen på någon promenad.. åker nog ut en sväng sen ändå, för inne orkar vi inte va ;) ne nu ska jag plocka lite, ha en bra tisdag :)

söndags bilder

Bilder från idag

Willie vilar med pappa-patrik


Willie i sina nya kläder


Och sin nya sol-hatt



Torsdag

Hejpåer!
Idag har jag och Willie varit ute på en promenad, först gick Coop Forum en sväng och köpte blöjor, sedan upp till Elins Esplanad, kikade runt lite i affärerna, köpte en vit skjorta till Patrik som han skall ha på bregravningen i morgon. Sen gick vi även till Jysk och Barnkupolen. Och resten utav dan har vi spenderat med mormor&morfar, Morbror-Emil kom en stund och lekte med Willie också.

I morgon blir det som sagt bregravning, det är väl ingen höjdare, men ett sista hej då ♥ Sen restan av helgen har vi inte riktigt bestämt än vad vi skall hitta på, det åter står att se.

Älskling ligger och sover, måste vila innan sista natt-passet. Och Lillplutt ligger här brevid och sover han med, men ska strax väcka honom så han får i sig lite mat innan sovdags.
Ja just det, i går kväll somnade han vid ca 23.00 och sov till 07.30 det är väl riktigt bra? men i och för sig så sover han typ mellan dom tiderna varje natt.
Hur sover era barn?

scary cute,
stämmer så himla på min goding ♥ (Den har Willie fått ifrån bästa sofia)


.

ja är här var man brun och blond, man kanske ska färga tillbaka?


tisdag

Godmorogn!
Jag är redan uppe, men Willie sover fortfarande, lilleman måste varit trött, fast han somnade ca 23.00 igår.
Idag blir det en promenad för mig och Willie, vi tänkte även gå upp till Elins esplanad och kika efter en vit skjorta till pappa-patrik, som han behöver till begravningen på fredag. 

Ne nu vaknade lilleman, så nu ska han väl få mat och lite sådant. Ha en fin tisdag!

Måndag

Hej på er! Idag har jag och Willie varit hos mormor-Kristina. Älsklingen har sovit hela dagen tanke på att han jobbar natt denna vecka. Nu sitter jag och Willie och väntar på Patrik ska komma hämta oss så vi kan åka och handla. I morgon får det bli en promenad i det sköna vädret.. Sen när vi kommer hem så ska jag och Willie bada i badkaret, som vi brukar göra, och han älskar det! På fredag blir det bragravning och jag måste kika lite på vad jag ska ha på mig, sen på lördag ska jag på klädbytardagen, dock har jag ej bestämt vart jag ska, finns många att välja imellan. Jag, Patrik, Madde och Jimmy har bestämt att vi ska åka till Ullared i början av maj. Vi tänkte boka stuga, så vi stannar även över en natt. Alla barn får stanna hemma. Det blir nog trevligt :) Ne nu ska lilleman få mat här. Ha en fortsatt trevlig måndag. Kram

Lördag

Idag har det verkligen varit en sån där innersittardag samt lördags-mys på hög nivå ♥


pappa-patrik
byggde även ihop Willies motorcykel idag, dock kan han ej använda den ännu, men det dröjer nog inte alls länge tills han sitter på den. Den lär han nog gilla starkt tror vi :)



Willie älskar när han är inbäddad med massa filtar överrallt, men alltid måste de finnas nått vi kinden. Och just
vid detta tillfälle var det ju min arm.


.

Idag har vi köpt oss en Babyvakt :) blir spännande när den skall provas.


godkväll

Godkväll kära vänner.
Idag har jag & Willie umgåts med morfar, sen har vi tagit en lång promenad, riktigt skönt. Sen handlat, städat/rensat i lägenhetsförrådet. Sen har jag även börjat att måla :) vilken skillnad det kan bli. Nu orkar jag inte så mycket mer, så nu får det bli mys i soffan istället. 22.00 börjar ju BB också, egentligen är det är tråkigt program i sin helhet, men jag har kikat sen första dag, så nu kan man inte bara sluta.

Nu ska jag ta mig någon god kvälls-mat sen får det nog bli ett snabb-bad innan tv dags.
PUSS&KRAM

Här kommer ett par bilder på de jag gjort idag, dock är målningen icke klar.

pallen


Två av lådorna till byrån


Dock fortfarande lite stökigt, men mycket bättre än innan. Måste köpa mig förvaringslådor och sortera allt.


Tisdag

Hej härliga tisdag!
Idag har det varit jätte bra väder, hur skönt som helst. Riktigt vår-väder :) Humöret har varit på topp och fyndat har vi gjort. Var nämligen på aktion med mamma, pappa och Willie.


Denna byrå köpte jag endast för 20kr! vilket kap.
Självklart skall dessa två saker som jag köpte målas i vitt, bilder kommer när det är gjort.


Köpte även denna pall för 20kr


Denna text fick jag hem på posten i går som jag beställt på internet :)




Och sen vet jag att jag lovat för mycket länge sen att ni skulle få se en bild på när Willies sänghimmel till sängen kommit upp, och det har nämligen aldrig blivit av, men igår kom den som sagt upp.


.

Willie behöver nya pyjamaser, dessa tyckte jag var fina.

179:- för båda

vad willie kan

Vad Willie kan vid 4månaders ålder

-
Han älskar att stå upp, klarar att stå själv endast med hjälp att hålla i händerna på mamma/pappa.

- Han ogillar att ligga ner om han ej är trött.

- Han skrattar åt allting.

- Sover hela nätter. (22.00-07.00)

- Han har redan rullat ifrån mage till rygg två gånger.

- Har börjat äta smakisar + gröt. (det gillas)

-
Älskar att äta på händera.

- Han blir arg om man pussar honom på munnen (Men bara om det blir för många pussar som mamma-anna alltid gör. Men det är inte lätt om man är så söt som han, det går bara inte hålla sig, hihi)

Nu kom jag inte på något mer..

Nu ska jag sova, det är en dag i morgon också :)

Godnatt
Puss&kram



Hej!

Hej igen!

Glömska jag har ej tagit en enda bild idag.. Aja, spelar väl ingen större roll.. Får ta det en annan dag istället :) Vi åt ju som sagt mat hos Willies Farfar och Annette, där vi fick potatis, köttfärslimpa, gräddsås och sallad :) Sen fick vi även efterätt som var färska jordgubbar, hallon och glass, det var riktigt mumsigt. Efter vi varit där åkte vi till Coop Extra och handlade lite. Och ni sitter jag här i soffan och slappar! Riktig söndags-mys helt enkelt.

Ne nu ska vi kolla på House, fastnat för det programmet. Ha en bra kväll :) PUSS




dimmiga söndag

Hej dimmiga söndag!

Idag ska vi åka till Willies farfar och Annette och äta god mat. Sen blir det söndags-mys resten utav dagen. Tror dock att det är inget direkt ut-och-gå väder idag, Så får väl ta igen det nästa vecka istället.

Vill även berätta för er att jag mår BRA nu, allt känns så himla annorlunda, och så himla bra! Och det är jag mycket glad över, har verkligen längtat efter att denna dag skall komma! Allt känns så himla lätt, så nu leker livet.

Ja just det, det glömde jag berätta, att i förrgår rullade Willie ifrån mage till rygg två gånger, mycket duktig liten kille vi har. Han blir nog tidig med allt tror jag. Dom på BVC sa att han var väldigt stadig för sin ålder. Och det är ju bara posetivt ♥ Så himla kul att det är nu man verkligen börjar att se att det händer saker, det blir så att man längtar tills nästa dag, för så kanske det kommer ännu en ny sak han gör.

Ne nu ska jag ta mig lite frukost sen måste vi fixa i ordning oss här hemma :) Lägger upp bilder på dagen som gått senare ikväll, kika gärna in då!
Kram på er ♥

Willies nya strumpor


Ny mössa till lillplutt



Lördag

Hej underbara lördag! Idag är jag pigg som bara den fast vi idag gick upp vid 06.30. Men tycker ändå Willie är duktig tanke på att somnade vid 21.30 igår kväll. Det är väldigt bra att han är så duktig att han varje natt sedan 3-veckor gammal sover minst 7 timmar. Ingen natt mål för han inte. När vi hade gått upp så bestämde jag mig för att jag och Willie skulle ta en promenad till willies mormor. Så 07.30 traska vi oss ut, och det var nog det skönaste jag gjort på länge, så det måste bli mycket oftare. Idag har vi inte riktigt bestämt än vad vi ska göra, får väl ta dagen som den kommer helt en enkelt. Älskling är nu iväg och spelar innebandy, han kommer väl och hämtar mig Willie när dom spelat klart. Jo jag skippar promenaden hem.. Tar en i morgon istället. Ne nu ska jag umgås med mor, far och Willie innan vi ska åka hem. Ha en fortsatt trevlig lördag allihop :) kram!
Idag den 12:e Mars skulle min farmor fyllt 92 år. Grattis på din dag, vi tänker på dig!

sängkläder

Bytt sängkläder i Willies säng, vi har även fått upp lampan som vi köpte på ikea igår, och även texten LYCKA. Blev som en liten myshörna för honom ♥






willie har roligt

Willie tyckte tangentbordet var mycket intressant, detta skrev lillplutten: 

TT ,MMMMM ,,MMZ,Z ,Z ,MMMMMMMMMMM.X.SDDSMD,GGG JCECE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ZZD M M 4DBS XZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSX X 5XXXXXXX X X X X X X X X X X X X SX XX





nytt

Nytt

Ljuslykta



Bokstäver (Kök)



Ljuskrona


Fredag

Hallå!
Idag är det fredag, de innebär helg, Men för oss är alla dagar likadana ♥
Lillplutt börjar nu att friskna till, eller ja han har ju inte direkt varit jätte sjuk, men väldigt hostig. Nu när han är 4-månader så får han smaka på smakportioner varje dag, och han verkar tycka om det. Blir spännande sen när han väl får börja äta mat i bruk och även våran mat, men det det dröjer ju ett tag till. Idag händer det nog inget speciellt, blir fredags-mys med familjen. Sen i morgon vet vi inte heller vad vi skall hitta på, inte riktigt bestämt ännu. Sen på söndag ska vi hem till Willies farfar och Annette och äta god mat.

Var uppe tidigt i dag, har dammsugit och tvättat osv, duktig måste man vara ibland.
Ne nu ska vi fixa lite, sen får vi se vad vi hittar på, är ju trots allt fint väder ute idag.. :)


Ha en fin dag allihop!
Kram!


sakerna

Tyvärr så har jag ingen ork att ta kort på sakerna vi handlade idag, men jag lägger upp bilder på en del av grejorna vi köpte ifrån hemsidan, blir lika bra de :) hoppas de duger.



På väg till ikea

Hej :) sitter nu i bilen på väg ner till jönsköping (Ikea) det regnar som bara den, vart tog vår vädret vägen ? Eller på ett sätt är det bra om det regnar tanke på att snön försvinner då :) får hoppas vi hittar nått roligt nu då. I kväll blir det massa mys med familjen. Jag lägger In bilder senare sen på de vi köpt! Ha det så bra så länge. Puss

BVC

BVC
Willie Svahn

110307: 4 Månader.

Vikt: 7175 g (+240  g) Längd: 65,7 cm. H-omf: 43,2


110203: 3 Månader.

Vikt: 6935 g (+450 g) Längd: 62,8 cm. H-omf: 42


110112: 9 Veckor 2 Dagar.

Vikt: 6485 g. (+195 g) Längd: 61 cm. H-omf: 41,2


110104: 8 Veckor.

Vikt: 6290 g (+ 1070 g) Längd: 60 cm. H-omf: 40,7


101214:  5 Veckor.

Vikt: 5220 g (+ 820 g) Längd: 57,5 cm. H-omf: 39,2


101130: 3 Veckor 1 Dag.

Vikt: 4400 g (+ 445 g) Längd: 56 cm. H-omf: 37,8


101123: 15 Dagar.

Vikt: 3955 g (+320g) Längd: 54 H-omf: 37,4


101117: 9 Dagar. (Hembesök)

Vikt: 3635 g (+313g)


101111: 3 Dagar. Återbesök på BB

Vikt: 3322 g. (-73g)


101108: Födsel.

Vikt: 3395 g. Längd: 53 cm. H-omf: 35,5


Ikea

I morgon blir det IKEA, har kikat lite på hemsidan och hittat lite små-prylar som vi ska köpa. Har inte tänkt att köpa något speciellt, vi gör detta bara för att vi ska hitta på något, än att bara sitta inne hela dagarna.. Och då tänkte vi att ikea är ju alltid kul.







 


Måndag

Hej! Idag har vi varit på BVC och allt gick jätte bra, lillplutt vägde nu 7175g och var 65cm lång, så duktig så :) sen har vi varit hos willies mormor, och där vi ännu. Älskling har ännu inte kommit hem, men dom är på väg hem nu, så han är väl hemma vid 22.00 tiden. Så jag och Willie ska snart åka hem :) i morgon vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog mys med familjen. Ska kika på lyxfällan nu. Kram

hjo

Idag var jag och Willie i Hjo med hans mormor och morfar :)









Vila i frid!

Denna dag har vi spenderat genom att sörja patriks morbror som gick bort i morses. Så jag vill och vet att han har det bra på andra sidan! Och att ej har något ont mer. Varför skall livet vara så orättvist?

Vi tänder nu ett ljus för dig!
Vila i Frid




Bilder

Före



Efter



Före



Efter



Ett par bilder ifrån dopet som jag missat att lägga upp










Rösta!

Rösta på Willie!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/index.xml?view-id=42868


nytt

Ny design på gång!