Svårt

Har lagt bloggen åt sidan ett tag nu som ni märkt, och det kommer jag att fortsätta med. Det är och har varit en svår tid för mig. Mycket som hänt. Men jag lovar att börja fortsätta skriva här igen när jag kommit upp på fötter. Hoppas ni som läser stannar ändå :) tack för mig.


.

Inlägget blev helt fel ifrån mobilen! Har nämligen försökt att skriva i från mobilen varje dag denna vecka, men det vill verkligen inte funka. Någon mer som har samma problem?


Igår beställde jag nappar till Willie med hans namn på som han ska ha på dagis! Lättare att hålla koll på dom då. 3st för 99kr + frakt = 121kr och dessa fick det bli:


Dåligt

Plutten åker helikopter på Coop forum :)


Måndag den 9/1-12

Idag är det måndag, innebär ny vecka med nya möjligheter.
Och endast en vecka var till inskolningen på dagis! Spännande.

Den 28-29 blir det förmodligen Ullared med Jimmy & Madde :) Vi blir även kvar en natt på campingen. Barna får vara hemma :) Men inte 100% att vi hänger med ännu. Men jag hoppas!

Dagens bilder


onsdag

Hej kära vänner!
Usch vilken vecka det har varit.. Willie har varit sjuk eller han är fortfarande sjuk. Feber, hostig och hängig. Han har även haft krupp..
Inatt sov vi inte mycket, Willie bestämde sig för att gå upp 02.30 och han var vaken till 05.30. Han är så himla täppt i näsan om nätterna ändå får han saltlösning.. Har ni några tips till oss så han kan sova bättre om nätterna?

willie är överrallt!