Fredag

hej!! Kom hem ifrån jobbet för en liten stund sen, segt som fan idag.. as mycket folk. Alla är helt jävla galna asså :P handlar som fan haha. Men nu är fredagen avklarad iaf.. gött! Börjar kl 9 i morgon bitti till kl 1 så det är inte så jätte farligt.
Sitter här helt ensam och övergiven.. patrik är hos min bror på poker kväll.. och med öl självklart. Finns inte så mycket att göra förutom att kika på tv typ.. Så får väl sova snart :P och vänta på att patrik skall komma hem.!! pusspuss <3

Tisdag

Tja!!
idag har jag vart duktig.. sprang med badverksamheten och sedan bada vi på det också :P jobbigt som fan. Så har skit ont i bena nu.. men är nöjd över mig själv nu. För jag behöver verkligen detta!!
Usch, vad skolan är seg nu.. orkar inte med skiten längre.. men får tänka posetivt att det inte är så långt kvar.. och jag får göra mitt bästa av situvationen! :)

Jag får fan aldrig tillbaka min mobil heller... blir galen.. eller dom säger att jag ska få en annan mobil.. men det händer ju inget med deras verkstad!!! irreterande.

byebye!!!!!<3 PUSS på dig patrik

Lördag

tjenna-nixen
lördag idag då, skönt att vara ledig, få bara sova ut.. känns som om det behövs ibland!=) Nu är patrik och spelar innebandy, och så passar jag ¨på att sitta här. Ska nämligen städa snart också, tänga upp tvätten!! Och sedan laga mat till pluitten kommer hem. I morgon åker vi till ullared !! blir mysigt. Hoppas vi hittar något roligt.
Nu ska jag fixa lite..
byebye!!

<3


Fredag

Hej!
idag är det fredag, och i skolan var det segt som det brukar vara på fredagar. Men nu är det helg, gud vad skönt :) och jag jobbar inte.. jippi! men tråkkiga är att patrik jobbar idag, men får hoppas på att han kommer hem tidigt.. mys=)
Hade ju utvecklingssamtal i dag också, och det gick väl bra.. förutom att hillevi märker att jag verkligen är trött på SKOLAN! fy säger jag bara. Inte min sida just nu. Vill bara sluta det nu. Men får tänka att det inte är så långt kvar.

Nu ska jag snart åka till sko-kanonen med mamma och kika lite.. det öppna ju idag! =) kanske hittar ett par skor, vem vet :D

älskar min patrik föralltidiiidiidididid <33
Du är det bästa som hänt i mitt liv!!!!

pussiss*

multimedia

Torsdag

Goddag! Idag är det torsdag, och det är den jobbigaste dagen på veckan, pågrund av att vi både har badveksamhet och idrott. Fast jag är nöjd över mig själv att jag klarar det :) Det är roligt, men jobbigt.
Jag har utvecklingssamtal i morgon också, hoppas det går bra.

Blir nog troligtvis Ullared på söndag med älsklingen <3

puss*

Nu vet man iaf vilka som är ens bästa vänner!!! <3 ni betyder mycket.

love<3

Tisdag

Hej! Idag har det väl inte hänt allt för mycket, jag sov lite längre idag bara :) vakna kl 11, skönt!
Sedan skulle jag och min grupp redovisa i religion om judendomen, och det gick väl bra förutom att vi börja skratta och så :D men det var roligt.
jag har även vart ute och övningskört lite också med pappa.
I morgon bär det av till IKEA med mamma, pappa och brorsan=) ska kika lite om det finns något roligt.
puss och kram!!
älskar dig patrik <3 

jag och johanna
puss*

Söndag

Hej. I helgen har jag jobbat, segt! men man får tänka på pengarna.
Patrik ville även att jag skulle berätta att han vann på bingo på internet idag, för första gången.
650kr eller va det var :) det är inte fel det.
I morgon är det måndag igen och det innebär skola, usch.. lång dag i morgon också.
jaja, nu ska jag och patrik äta någon goer macka!! ha det bra så länge så hörs vi... goodbye!!!

Lördag

Hejsan idag är det lördag och jag gör inte så mycket än så länge :P patrik är och spelar innebandy, så jag sitter och väntar på att han ska komma hem. I morgon ska jag, patrik, sofia och kalle åka till göteborg för att kolla på ishockey, Frölunda-Skellefteå. Det blir nog trevligt :)
Idag händer nog inte allt för mycket, får se lite.. Ne nu ska jag fixa lite.. ha det gött.. byebye!!

goddag!!

tja.. idag är första dagen jag skriver i min blogg.
Var ett tag sen jag skaffa denna, men har inte haft tid att skriva :P

Igår körde jag på körskolan och det gick bra.. hoppas på körkort snart.
Brorsan fyllde år i går också.. grattis igen.

Ne nu ska jag plugga, har nämligen två prov på fredag.. blä!älskar dig patrik!!!
<3