Hinner tuvärr inte skriva

Hej! Sorry om jag inte skrivit, men har verkligen ingen tid för detta just nu, har varit fullt upp varje dag sen julafton, och det lär inte vara lugnt förens nästa vecka kanske. Så skriver mer då och lägger upp bilder osv. Ha det så bra så länge, så hörs vi nästa gång. PusskraM!

julafton

God jul allihop! :) hinner tuvärr inte skriva mer just nu. ska iväg strax. Ha en underbar dag! Kramis♥

Våran julgran

Tisdag

Hej! ursäkta om jag inte skrivit idag, men har verkligen inte hunnit. Har varit ute nästan hela dagen. Sprungit i affärer och sådant. Nu är alla julklappar köpta och inslagdna. Nu sitter jag här i soffan och är jätte trött. Men är fortfarande inte klar med allt, vi fick även reda på att vi skall vara hemma hos oss i morgon på sitta-uppekvällen, och det innbär att vi måste plocka/städa så att det är fint när alla kommer. Tänkte även ta kort på alla julklappar jag slagit in och kläder/skor som jag inhandla till mig själv idag, men har inte hunnit tuvärr. Men ska försöka hinna det efter jobbet i morgon om jag hinner. Annars kommer det upp så fort jag har tid. Ne nu ska jag fixa mera här hemma + duscha. Vi hörs. Puss!

Sofia fyller även år idag, hoppas du haft en underbar dag! <3

Måndag

Hej! Idag har jag jobbat lite extra för att en arbets-kambrat var sjuk. Jobbade mellan 14.00 till 19.30 och gick det bra som vanligt. Riktigt mycket folk nu innan jul och allt. Man kan inte tro att det är så mycket människor som köper så mycket blommer. Ikväll jag har inte gjort så mycket, Plockat i ordning lite här hemma, ska fortsätta i morgon. Sen har jag pysslat lite och tagit lite bilder och så. Har nämligen hittat laddaren till kameran som varit borta snart i 2 veckor. I morgon ska jag och patrik ut och handla jul-klappar, jo ja vet, vi är sent ute med så är det när man får sin lön i morgon, och inte haft tillräckligt med pengar för att köpa jul-klappar och sådant. Snart är det julafton, och då är det mycket som är planerat, hoppas man hinner med allt det man bestämt denna dag men det får vi hoppas. På morgonen ska vi till Patriks mamma och äta jul-frukost, sen vid 12 tiden ska vi hem till mina föräldrar och äta lite mat och umgås med dom. Sedan vid 3-4 tiden ska vi till Conny&Annette och fira jul där också, käka mat och maassa annat. Nu ska jag göra en överraskning till älskling så han blir glad när han kommer hem. Hörs i morgon. Puss


Vad händer på nyår förresten, någon som vet?


Här får ni lite bilder:

Pyssla ihop lite saker på mitt gröna ljusfat



julgranskula i från granen här hemma



Mitt nya virtinskåp som jag köpte på blocket förra veckan. Endast 300kr. (dock fattas det lyse, men det kommer)



Tapeter som jag beställde, har tänkt att göra tavlor av dessa.



Fick en blomma utav Carina senast jag var där, vi får väl se hur länge den klarar sig.

Söndag

Hej! Idag är det den fjärde advent, och snön ligger fortfarande kvar på marken. Och jag hoppas verkligen att den kommer ligga var tills juldagen! För man vill verkligen att det ska vara snö på julafton, eller vad tycker ni? Igår var vi på kalas hos Cornelia som fyllde 2 år. Och hon var helt galen och glad som vanligt :) Sen gick vi hem och vilade lite i soffan, för både jag och patrik var helt slut/dåliga. Sen vid 7 tiden åkte vi till Conny&Annette, och där var även Niclas&Madde. När vi kom dit fick vi jätte goda pajer som dom gjort. Det satt bra i magen. Vi spelade spel och drack lite gott. Men alla var riktigt trötta igår så vi kom väl hem vid 12 tiden tror jag. Sen somna både jag och patrik vid 01.00 ungefär och sov nästan 12 timmar. Det var riktigt skönt att sova ut efter dålig sömn i fredags natt. Nu sitter jag här i soffan och tar det lugnt, har precis städat hos fiskarna, så nu har dom det fint och rent. Idag blir det nog kanske pizza till maten, mums. Sen kl 18.00 ska vi nog till jimmy&madde och fira Cornelia ännu en gång. Sen blir det nog bara lugnt hemma, spela lite tv spel osv. Ne nu ska jag ta på mig lite mysiga kläder. Vi hörs! kram

Fredag

Halloj!
Gick bra på jobbet idag också, fick även min första löne-lapp i från blomsterlandet idag också, och nöjd blev jag, Med tanke på att jag inte jobbat alls mycket. I morgon blir det jobb igen. Skönt med pengar. Ikväll har jag inte gjort så mycket, kikat på tv, badat och lite sånt. Patrik är med sina kompisar och dricker lite öl. Ska hämta honom sen. Det är allt lite tråkigt att sitta själv, men det får man stå ut med också ibland. Har inte orkat göra något heller för den delen efter jobbet, sen känns det ovärt att hitta på något när man ändå ska lägga sig ganska tidigt. I morgon ska vi till Conny & Annette på kvällen tror vi, spela lite spel osv, blir nog mysigt. På söndag är jag ledig och då blir det kalas för cornelia. Ne nu ska jag kika på någon bra film innan jag skall hämta patrik! :) Ha det gött så hörs vi. kramis

Fredag

tjo! Idag blir det jobb, och sen efter det får det bli myspys i soffan! Har tänkt att ta ett bad när jag kommer hem ikväll. jaja, hinner inte skriva mera nu, ska fixa mig lite och så innan jag ska traska iväg till jobbet. Hörs i kväll! byebye ♣


Torsdag

Hej! Nu sitter jag i soffan och ska snart gå och lägga mig så att jag kommer upp ganska tidigt i morgon, så man hinner göra lite saker innan man skall gå till jobbet. Patrik badade precis, och när han skulle tappa ur vattnet ur badkaret, blev det översvämning IGEN! :@ Alltså dom har varit här 2ggr och fixat denna skiten, men ändå kommer det tillbaka. Var bara ett par veckor sedan dom var här sisssst ju, blir galen på det! Inget roligt när det kommer upp avlopps-vatten över hela golvet i badrummet, och det luktar pyton, uschfyyyyy! Om dom inte gör något åt detta, då flyttar vi fanumej, såhär kan man inte ha de!



Torsdag

Hej!
I morses så var jag ute med mamma och kika i en massa affärer, trevligt var det. Sen har jag inte gjort så mycket mer, har typ tvättat hela dagen. Gött med ny-tvättad tvätt nu! till jul och allt. Nu ska jag kika på bonde söker fru. Vi hörs.

Denna köpte jag på Chilli idag;
Endast 19:-


Torsdag

Godmorgon allihop! Idag är jag uppe tidigt, körde patrik till jobbet förut, sen tänkte jag att det inte kändes värt att lägga sig igen, för jag ska nämligen upp vid 9 typ, för min mamma kommer och hämtar mig kl 10, vi ska åka till massor affärer och kika lite efter jul-klappar osv. Gud så mycket snööö det är ute, det är jätte fint, bättre med snö än att det regnar, men ändå saknar jag sommaren så fruktantans värt mycket och särskilt Mallorca! vill bara åka tillbaka. Så jag hoppas att jag får jobba kvar på blomsterlandet, som jag troligen får göra, så att vi snart kan åka utomlands igen. Ska bara spara lite pengar. Ne nu ska jag krypa ner i soffan med filt och mysa framför tven innan jag ska gå upp och fixa iordning mig. Hörs sen, kramar.

Bild ifrån våran balkong, dock var det mycket moln just den dagen.
Men riktigt gött ändå!


Tisdag

Halloj! Idag gick det jätte bra på jobbet. Fick vara på golvet halva dagen, och det kändes bra att få göra något annat för en gångs skull. Kom hem vid 20 i åtta, och sen dess har jag och patrik vart på coop och handlat lite bland annat en present till lilla Cornelia som fyller 2år på lördag. Sen har jag bara suttit i soffan och mysssst.

Ursäkta för bilden, men har fortfarande inte hittat laddaren till kameran, så fick ta en bild med kameran som sitter i min dator. Men nu ser ni lite hur det ser ut när granen kommit upp. (fast en suddig bild)


tisdag

Hej! Idag jobbar jag i från 12.00 till 19.30 så blir en ganska lång dag, men det ska nog gå bra. Så har precis fixat mig, ska snart gå till jobbet. jaja, skriver mer när jag kommer hem om jag inte är allt för trött. Ha det så bra så länge. Kram


Måndag

Hej!
Ursäkta om jag inte skrev igår, men gud vad dålig jag var, jobbade hela dagen sen orkade jag inget annat förutom att ligga och lata mig i soffan. Har bestämt att jag INTE ska dricka så mycket dagen innan jobbet. Usch! Jag skrev på facebook att jag skulle lägga upp bilder på julgranen som vi pynta igår, men tuvärr så hittar jag inte laddaren till kameran, helt försvunnen, som allt annat, hehe. Ne men den ligger väl någonstans. Idag har jag varit inne och plockat i ordning här hemma, sedan träffade jag ida och vi var och kika på maxi en sväng, handlade lite mat. Sen tog vi en promenad till min mamma och hälsa på. Riktigt skönt att få komma ut lite. Men jäkligt kallt. Snart är det jul, mysigt.. Hoppas bara att det kommer mera snö till julafton, annars känns det så menningslöst. Jag har inte köpt en ända julklapp än, skit svårt att komma på vad man ska köpa både till patrik och min familj, men får köpa något roligt. Tråkigt nog får jag köpa alla julklappar två dagar innan julafton pågrund av att jag får min lön då. Men det får väl gå. Ikväll händer det inte allt för mycket, ska väl kika på tv och så. Tänkte ta mig ett varmt bad om en stund. I morgon blir det jobb igen, börjar 12.00 till 19.30 är nämligen extra öppet nu innan jul, och det kommer det vara alla dagar nu framöver. Ne nu har jag inget mer att berätta, lägger in bilderna så fort jag laddat kameran.
Ha det så bra. Kram!

Lördag

Hej, idag är det lördag, sitter här i soffan och skall snart gå till jobbet, riktigt trött idag faktiskt, somna állt för sent i natt, ca halv 4, uschja. Idag får vi se lite vad som ska hända efter jobbet, jag slutar 17.15 så kommer väl hem 17.30. Jaja, nu ska jag ta på mig och sen gå till jobbet, skriver mer sen om jag har tid. kram!

Torsdag

Hejhej! Idag är det torsdag och jag har inte gjort så mycket, gick upp klockan halv 8 i morses för att åka till tandläkaren, och det gick väl bra. Tycker inte om tandläkaren, usch! Sen har mamma och pappa varit här en sväng precis, dom åkte hem för en stund sen. Pappa hjälpte mig med att rensa avloppet i toaletten. Sedan tog pappa med sig vårat gammla köksbord hem, han ska nämligen slänga det åt oss. Ikväll ska jag nog träffa ida en stund tror jag. Får se vad vi ska göra. I morgon är det fredag och det innebär helg, fast jag jobbar lördag och söndag, men sköna tider som tur är =) Ne nu ska jag göra något vettigt innan ida ringer. Ha så bra. Om ni undrar varför jag inte lagt upp bilder på tag nu men har inte orkat ladda kameran. Men det kommer. KRAM

Onsdag

Hej! Kom hem ifrån jobbet ganska nyss, har precis käkat lite sallad. Ska strax i väg och träffa julia&ida, får väl se vad vi skall hitta på. ne nu hinner jag ej skriva mer, skriver mera sen. Puss


JAG HAR NAMNSDAG IDAG :)

Tisdag

Halloj! Idag har jag varit med ida, och vi har väl inte gjort allt för mycket, varit och hälsat på björnis en sväng, varit på wallermans, och sedan träffat julia :) Men trevligt har det varit. I morgon blir det jobb, fick reda på det förut att jag var tvungen att hoppa in och jobba ett par timmar pågrund av att (marika) var sjuk. Sen jobbar jag lördag & söndag denna vecka också. I morgon efter jobbet ska jag nog träffa ida och julia igen, får se lite vad vi ska hitta på. Nu sitter jag här och väntar på att få åka och hämta älskling ifrån jobbet. Vi har kommit överens om att vi ska åka till bad-huset ca 2ggr i veckan. Ska bli skönt att röra på sig lite. Börja äta mycket bättre mat osv. Känns som om att jag behöver detta nu, kan inte forsätta som jag gör, blabla.. oj vad jag babblar. Nu ska jag
kika på reprisen på hockey, är sista perioden kvar.Skriver i morgon när jag har tid. Ha det så bra. Puss

Har även beställt tapet-prover i från en hemsida, tänkte pyssla lite, har nämligen tänkt att sätta upp dom i en ram, så att det blir en hemma-gjord tavla. Fick denna idé utav julia. Har tuvärr ingen bild på dessa som jag skicka efter men tar kort på dom när jag får dom, så då får ni allt se vad jag skall sätta upp för roligt på väggen.

Måndag

Hej! Idag har jag inte gjort något alls, bara varit hemma hela dagen. Har dammsugit och badat och lite sånt. Annars har jag bara varit ute när jag kört patrik till jobbet. Det kan faktiskt vara skönt att bara vara inne och inte alls göra mycket nån dag då och då. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 00.15 så att jag kan hämta älskling i från jobbet. Känner att jag vill krama om honom just nu! ♥ Ne nu har jag inget mer att berätta, blev ett kort inlägg i dag. Men i morgon kommer det mer, kika gärna in då. Ha det så bra så länge. KRAM

Söndag

Hejsan! Idag är det söndag. Och jag har verkligen mått as dåligt hela dagen (bakis som f*n) Vi var nämligen först hos kalle i går sen drog vi ut på krogen (krikelin) och gjorde av med en massa onödiga pengar. Vilken ångest man får dagen efter egentligen när man gör så. Jaa, idag har vi inte gjort så mycket, suttit i soffan hela dagen, eller jo var på coop en sväng och köpte lite godis och lite annat. I och för sig så har jag ju inte orkat göra något heller. Men det var trevligt igår :) I kväll händer det inte så mycket, blir väl till att fortsätta att sitta här i soffan och kika film eller något mysigt. Ne nu har jag inget mer att berätta. Skriver mera i morgon, och då är jag nog ganska mycket piggare. Hejsvejs

Torsdag

Hej! Idag har jag träffat julia, vi var och handla lite och sånt. Köpte även en pärm, har tänkt att sätta in alla mina receptt i den, så man vet vart allt ligger. Sen köpte jag även en håv till fiskarna. Träffade även min pappa på eftermiddagen, vi fixa lite med bilen, fyllde på lite spolarvästka och sprejja på dörrhandtagen. Nu sitter jag här och har precis tagit ett varmt bad. Såg även på hockey innan det, Det blev lika idag mellan Frölunda och Rögle. I morgon är det fredag och jag jobbar mellan 14.00 till 19.15. Har även hjälp ida med hennes header idag också, hoppas att hon blev nöjd. Men det sa hon att hon blev i alla fall :) Ne nu ska jag sätta mig i andra soffan med älskling. Ha de bra! Pusskram

You are the best!
Love you my darling

Onsdag

Hejsan! Idag har jag jobbat, gick jätte bra, förutom att jag har så himla ont i fötterna, måste nog köpa mig ett par bättre skor :) Kom precis hem ifrån julia, varit och kikat i hennes nya lägenhet, riktig mysig :) körde även henne till andreas också. Nu sitter jag här och inte gör något alls. Skönt att få sitta lite, har knappt gjort det på hela dagen. Har tänkt att ta mig ett bad snart tror jag. Känner att jag behöver ett riktigt varmt bad idag, när det är så kallt väder ute. Var även hemma hos mamma förut när jag körde julia och hämta nybakat bröd som hon bakat till mig, Tack! Så nu har vi en massa bröd i frysen, gott. I morgon får jag se vad jag hittar på för skojist. Ne nu har jag inget mer att berätta. Ha det så bra så länge =) KRAM


Årets julkalender

Idag är den första december, och det innbar första avsnittet på årets julkalender. Och jag måste bara säga att jag tyckte att det inte var något alls bra. Jag minns bara när jag var liten, så såg jag fram emot varje morgon för att gå upp och se på jul-kalendern. Då var ju alla bra, tex, sunes-jul, Pelle svans lös, mysteriet på grevholm och massor mer. Vad tycker ni? tycker ni inte att julkalendern var bättre förr?