.

Gott nytt år önskas ifrån oss! ♥

<3


.

Denna ljusstake köpte jag igår, jag är galen i alla sorters ljusstakar. som ni kanske förstår :)



Köpte även dessa hjärtan (dåligbild)



Sen köpte jag denna klänning idag, tänkte ha den på nyår :)

tisdag

Hej!
Förlåt för dålig upptatering, men har verkligen inte vetat vad jag skall skriva.. Jaja, kan bli så ibland, men nu kände jag att jag var tvungen. Nu är julen över, gud va fort de gick.. och mysigt hade vi, med Willie och allt :) Och så mycket julklappar! Får tacka alla för jätte fina saker ♥ Nu är det tisdag, och endast 3 dagar kvar på detta år! Sen början ett nytt år med nya tag och möjligheter, får hoppas på ett super bra år! :) Idag har vi varit och hälsat på Willies gammel-farmor och gammel-farfar, fick massa godis och fika! Trevligt. Sen har jag varit med min pappa och min bror. Och nu sitter jag här och inte gör så mycket, Willie har somnat.. =) Han är jätte duktig, sover jätte bra om nätterna, och det är riktigt skönt. för då får man verkligen sova ut. Ne nu ska jag ta mig ett bad.
Ha det så bra


WilliePilli

bilder igen

Bilder på mig, patrik och Willie ♥








god jul

God jul önskar Willie!




.

Jag är med och tävlar på veckans blogg hos mitt kusin barn, rösta på mig! :)

http://juliajjohansson.bloggplatsen.se


Bilder

Här kommer lite bilder ifrån olika dagar










grattis

Grattis på födelsedagen Sofia! ♥


:)

sådan far sådan son!

Hejja hejja frölunda!!




.

Bilder på Willie och Selma, så söta så :)








.

Han sover så sött i vagnen sin ♥






Denna fick vi hem härom dagen, vi beställde den ifrån jultidningarna :)


knäck

Igår bakade vi knack, blev riktigt goda :)


Tisdag

Hej!
Idag har vi varit på BVC och Willie har växt som bara den, både på vikten och på längden, idag vägde han redan 5225g och var 57,5cm lång. Jätte duktig! Nu ska vi inte tillbaka dit förens efter nyår, och då blir det även läkarbesök också! Blir spännande. Sen har vi inte gjort så mycket mer idag, bara tagit det lugnt. Nu sover lille Willie så gott i barnvagnen! Det senaste dagarna har han sovit bäst där. Sen blir det bättre för oss också, lättast att vagga honom i den.

Snart är det julafton, endast 10 dagar kvar, minns när man var liten vid denna tiden, gud vad dagarna gick sakta då, bara för att man visste att julaftion snart skulle komma. Och speciellt natten till julafton, då kunde jag nog inte sova en endaste blund. Och nu när man är äldre så tycker man nästan bara att det är som en helt vanlig dag. Men i år blir det nog lite annorlunda tanke på att det blir både min, patrik och Willies första jul tillsamman ♥ Det blir spännande det.

I morgon ska jag träffa doktorn vid halv 4 tiden och sen efter det ska vi städa här hemma lite har vi bestämt. Och på torsdag skall jag och Willie träffa Mikaela och Selma, det blir trevligt det :)

Och om ni undrar så mår jag fortfarande inte så bra men dagarna rullar på som vanligt, och vi får bara hoppas på att det snart blir bättre!

Tack för mig! Ha ett fortsatt trevlig kväll!
KRAM


julgran

Nu har vi pyntat julgranen!




Bilder

Hemma hos Carina




 


godmorgon

Godmorgon på er!
Idag är det redan 3:e advent, tycker det är helt knas, gud vad fort allt gått? nyss var sommarn här, sen kom willie, och nu är det snart julafton? Och i natt nu som kommer så är Willie redan 5 veckor ♥

Idag ska vi till patriks mamma och äta lite god mat sen blir det nog bara myspys hemma! Sätta upp julgranen tänkte vi. Och i veckan nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra,
får ta dagen som den kommer som sagt.

Okej, nu kan jag berätta lite om hur jag mått dom senaste 5 veckorna, det har varit en tuff period för mig. Har inte mått riktigt så bra, har varit ledsen, allt har kännts jobbigt (inte med att Willie har kommit till världen) utan att, ja det är riktigt svårt att förklara hur jag känner för jag vet inte riktigt det själv ännu. Men dagarna har rullat på, mitt humör har varit upp och ner. Tankar som snurrar i mitt huvud varje dag. Har kännt mig så himla dålig, världelös, dålig mamma och massa sådant. Fast jag egentligen vet att inget av det stämmer. Men svårt att tänka så. Och än idag mår jag inte riktigt bra, som sagt det är olika för varje dag! Men jag kämpar och vill att allt ska vara bra och funka. Men jag har min underbara pojkvän som ställer upp på vad som än gäller ♥ och det är jag väldigt glad över. Sen har min mamma som varit den största hjälpen under dessa veckor, hon har hjälpt mig med allt! och det vill jag också tacka för! ♥ Älskar alla dessa personer. Men har varit hos en psykolog och pratat och ska forsätta där, och det känns väldigt bra att få komma bort och få prata med någon utomstående. För det är mycket man kan säga till dom som man inte kan säga till sina närmsta. Det är väldigt svårt för mig att skriva detta, är så dålig på att uttrycka mig hur jag känner mig osv. Men nu har jag i alla fall försökt så gott jag kan. Och nu vet ni lite hur allt ligger till! Så jag håller alla tummar och tår att allt ska lösa sig framöver! Och det vet jag att det kommer att göra. Så var snälla även ni och håll alla tummar och tår!
  Men som sagt så älskar jag min son över allt annat! ♥ och patrik deklart! Så om ni fattat fel, så har detta inget med Willie att göra, det handlar om mig själv.

Ne nu måste jag gå in och duscha, sedan fixa mig och sen ska vi åka och äta mat!
Tack för mig. Ha en fortsatt trevlig 3:advent!
KRAM




badar

Willie badar


inhandlat

Lite små saker som jag inhandlat


Nya gardiner till Willies rum


Väggdekration till Willies rum


Ljusstakar


Kryssning

Lite bilder ifrån kryssningen

kl 06.00 på morgonen, varit vaken hela natten, trött och sleten.



lika så patrik



 hytten






patrik med sin favvo dricka





Skål!



En trött mamma


vad kan man skriva?

Får be om ursäkt för att jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna, men har inte haft något skriv huvud den senaste veckan, har inte riktigt kommit på vad jag skall skriva om, det är mycket jag skulle kunna skriva, men är lite osäker om jag skall skriva allt sånt eller om jag ska hålla det för mig själv?! Aja, men nu blir det inget iaf. Kanske skriva av mig i morgon? får se lite. Nu ska jag sova! Godnatt på er!

Jag älskar dig!


ego

Här kommer massa ego bilder på mig, det är inte varje dag.





Dags att klippa sig kanske?




Bild på mig och patrik när vi ligger i hytten på båten


Willie

Idag är Willie 4 veckor ♥


.

en bild på mig och willie


.

Bilder tagna på Willie utav mikaela!













nytt

Nya gardiner i både kök och storarum




Anna

Såhär såg jag ut idag, nya kläder bland annat.


sötnos