hej

Om ni undrar tanke på att jag ej skrivit på ett bra tag igen så mår vi bra! :) dagarna rullar på som vanligt.

24:e augusti firade jag och min älskling 4 år ♥
Och den 1:a Sep firar vi 1år som förlovade!

Willie har ej lärt sig krypa, verkar dock inget han vill. Vill helst gå! Inga mer tänder pågång vad jag känner eller ser, men det kommer snart förmodligen :) Han säger mamma jätte tydligt, och säger det dessutom när jag frågar om han kan säga mamma, så göt han det, så duktig så ♥
Nästa BVC besök blir om ett par veckor när han är 10 månader.

Nu ska jag käka lite frukost, ha det så bra!

Plutten sover i soffan igår..


matta

Äntligen har jag köpt min efterlangtade matta :D är ljusare i verkligheten, bild kanske kommer senare idag! :)


hejigen

Hej.
Det har hänt mycket den senaste tiden, har inte riktigt haft ork eller lust att skriva.. tog en liten blogg-paus! Hoppas det är lugnt.

Willie han växer så det knakar, vart tar tiden vägen egentligen? förstår nog inte att han är så gammal som är han. Han fyllar lixom snart 1 år ?!

Igår åt han första pannkaka med sylt! =) det gillade han väldigt mycket, så det skall vi göra fler gånger.

har inte så mycket annat att berätta för tillfälligt, lovar att jag ska ändra på mig! minst ett inlägg varje dag i fortsättningen.

Här kommer tre bilder ifrån den dagen i var på aspö och hälsade på djuren.

hallo

Hallo!
Var ett tag sen sist nu igen. Vi hade det super bra i stockholm jag och soffan! =) blev dock ej många sovtimmar, så var helt slut på söndagen när vi kom hem. Men det var det värt ♥

Idag har varit en sån där städ och tvätt dag. Har nämligen tvättat i tvättstugan idag, var mycket länge sedan, tänkte att allt i tvättkorgen skulle bort, men så blev det inte, fast inte alls mycket kvar, så det får jag tvätta här uppe! Duktig är jag.
Sitter just nu i soffan för att snart gå ner till tvättis för att hämta det allra sista. Ikväll blir det väl myspys i soffan!

Tänkte kika med er vilka Blöjor ni använder till era barn? Rekomenderar ni några speciella?

 

Williepilli

Willie älsklingen åker sulky! ♥


måndag, vilken dag som helst

goddag härliga måndag! Denna dag är som vilken som helst. Många har endast en vecka kvar på semestern, men jag har inte haft någon semester tanke på att jag är mamma-ledig. Patrik har 2 veckor kvar idag då han tagit ut en vecka extra som pappa-ledig.

Ååh, nu börjar helgen närma sig, längtar som bara den! Jag och Sofia kommer att  ha det underbart kul! =) Stockholm here we come..

Nu har jag precis kört en stund på träningscykeln här hemma också, Nu har ju ännu en gång bestämt oss för att fixa oss ett nytt och nyttigt liv! Och denna gång ska vi verkligen fixa det. Just nu är det så mycket jag vill lyckas med! Och jag hoppas innerligt att det skall gå igenom. JA, JAG ÄR BRA OCH JAG SKA FIXA DETTA!

Patrik kör nu på träningscykeln och efter det ska vi bege oss till hasslum för ett dopp i poolen tänkte vi..