tack

Har världens bästa pojkvän! Han överraska mig på en natt på hotell och hockey match i morgon i göteborg, så nu sitter vi på hotellrummet =) jätte mysigt. Tack älskling ♥ ska strax gå ner till poolen och bastun, ska bli gött :) sen får det bli något gott att äta.

Williepilli fick stanna hemma hos morfar :)


Dag 16 – Min första kyss

Dag 16 – Min första kyss

Denna blir svår, jag minns inte min första kyss tyvärr.. måste väl vart nån gång för många år sen.

11 veckor

Idag blir Willie 11 veckor ♥
Grattis!

Den 22:a januari föddes lille Charlie! Grattis till Madde&Jimmy ♥


Dag 15 – Mina drömmar

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har många drömmar i mitt liv, Jag vill ha ett riktigt jobb så jag kan tjäna riktiga pengar! Jag vill ha ett hus lite utanför skövde :) jag vill även åka till thailand, jamaica, hawaii :) Och mer barn detklart.

hej!

hej!
idag är det en sån där tråkig söndag när allt känns så himla jobbigt. Kan säga att jag inte mått så bra de senaste dagarna, men jag kämpar på ändå! För Willies skull ♥ Det är mycket man fått höra som inte stämmer, och det tycker jag är väldigt jobbigt. Har också kännt att jag har varit väldigt ensam de senaste dagarna, känns som om att alla har försvunnit på något sätt.. tråkigt nog. Jaja, får väl hoppas det blir bättre! som sagt, jag får ta dagen som den kommer.. livet kan inte alltid vara så lätt

mammas-pojke ♥
(Willie blir 11veckor nu i natt som kommer)

Bilden är tagen för ett par dagar sen bara.


trött

så himla trött på allt skitsnack! nu byter jag nummer. tack och hej

pappa-patrik

Bilder som pappa-patrik tagitnya saker

nya saker


Willie

Bus-Willie


lösen igen

Nu har jag satt lösen på bloggen igen, för att jag inte vill att folk skall läsa som jag inte tycker om! bara så ni vet :)


Dag 14 - Tatueringar

Dag 14 – Tatueringar

Jag har en tatuering, som jag gjorde augusti 2008!
Men jag har funderat på att göra en till snart, något med Willie :)Kläder

Kikade runt lite och hittade massa fint som jag funderar på att köpa till Willie
Dag 13 – Mamma

Dag 13 – Mamma

Min mamma är den bästa man kan ha. Vi har alltid haft en bra relation till varandra. Och nu när Willie kom till världen kom vi varandra  ännu närmare! Hon ställer alltid upp, vad det än gäller.
Tack <3 det betyder jätte mycket.

Jag älskar dig mamma!

 


nya bilder på willie

Nya bilder på Willie
20/1-11
Willies första bok

Idag köpte vi Willies första bok! :) Ska bli kul att skriva ner om vad som händer det första året.
:)

Detta babygym köpte vi till Willie idag
 (massvis med leksaker som ni kanske ser, men det var pappa-patrik som tyckte det blev roligare med massa saker)Willie med sin nya mössa, så gullig så.Willie myser med sin mormor


10 veckor

Kom precis på att Willie är 10 veckor idag ♥
Gud vad tiden går fort.

1 dag


10 veckorDag 12 – Min bästa vän

Dag 12 – Min bästa vän

Jag har många närma vänner som betyder väldigt mycket för mig. Men det är Sofia som står mig närmast. Vi pratar flera gånger per dag! Umgås kanske inte lika ofta som förr, men vi kommer alltid att hålla ihop ♥


Men som sagt, alla andra mina vänner betyder enormt mycket också ♥


en mycket gammal bild på oss


bilder

Här kommer några bilder ;)


duktig liten kille vi har

Willie är nog den duktigaste killen som finns :) han är så himla snäll emot oss.. vi får verkligen sova varje natt! har inte ätit natt-mat sen han var ca 3 veckor gammal. Och nu har vi även kommit in i mer rutiner. Han somnar tidigare på kvällarna nu också. Ca 22.00 tiden, förut var det kl 00.00. Sen over han ända till kl 7-8, det är skönt ♥ han äter som bara den. i tisdags var vi ju på 2månaders-läkarkontroll och allt såg jätte bra ut. Han vägde då 6489g och var 61cm lång, börjar bli en stor kille!

Idag har vi varit hos Willies gammel-farmor och gammal-farfar på kalas, fick smörgåstårta, det var riktigt gott :) Nu sitter vi i soffan och myser med varandra alla tre ♥


......

jag bestämer vad som är bäst för mig, och vad som blir bäst för willie. Trött på allt jävla skitsnack.. sköt er själva

Dag 11 – Jobb

Dag 11 – Jobb

Jag har aldrig haft ett riktigt heltidsjobb.. Har bara varit lite extra-anställd. Och det är ju alltid något, för då har ju jag ändå haft en fot ute i arbets-livet lixom. Jag jobbade på Coop ifrån 2007-2009 och då hade jag ett schema på varannan helg. Sen på sommarn blev det ju mera. Sen Slutade jag där pågrund av massa skit. Och sen fick jag extra jobb på Blomsterlandet på maxi. Och där har jag fortfarande min anställning på inringning. Men det har varit ganska dött nu ett tag, tråkigt nog. Trivdes väldigt bra där.. Men nu är jag mamma-ledig som sagt och det ska jag väl vara ett tag till. Men sen ska jag fanumej ha ett jobb! och det är min högsta önskan just nu.

 


Dag 10 - 15 år

Dag 10 – 15 år

Ja, det var länge sen man var 15 år, 6års sen. Då trodde jag inte att jag skulle vara mamma idag! Det var en mycket rolig och händelserik ålder. Det var då man gick på rydskolan och hängde i ryd, eller ja, jag gjorde väl inte det så jätte mycket. Men jag umgicks med sofia varje dag och varje natt typ, vi var som två fastbundna rep ihop. Och det är vi än idag :) Ja sofia, tänk alla moppe-dagar vi hade ihop.. Det var roliga tider det ♥

Här får ni ett par snygga bilder på mig och sofia (15år gammla)
Dag 9 - Något ni inte vet om mig

Dag 9 – Något ni inte vet om mig

Att jag är skelögd, och att jag har jätte dålig syn, fick glasögon när jag var 2år och hade det tills jag var ca 14år och sen dess har jag haft linser. De ni.. ni som inte visste det.


Dag 8 - Ett ögonblick

Dag 8 – Ett ögonblick

Det bästa ögonblicket i mitt liv var när Willie kom upp i famnen på mig ♥


Dag 7 - Mindre bra sidor

Dag 7 – Mindre bra sidor

Mina mindre bra sidor är att jag har väldigt svårt för att ta tag i saker, brukar vara så himla lat, jag säger att jag ska göra saker och ting, men det blir aldrig av, eller jo 15 år senare typ.. Jag kommer inte på något mer?Dag 6 - Mina syskon

Dag 6 – Mina syskon

Jag har en storebror som heter Emil och han är 86:a alltså 24år (25 i år) Vi har haft mycket roligt tillsammans i våran uppväxt, med både skratt, gap och en massa lippande. Men vi står varandra väldigt nära än idag, i bland kan vi träffas allt för sällan, och det väldigt tråkigt. Men han är fortfarande världens bästa storebror och självklart nybliven morbror :) och skall även bli en av Willies faddrar.
<3

Mitt lilla hjärta ♥
.

Ny header är på gång ;) spännande..

Dag 5 - Kärlek

Dag 5 – Kärlek 

Jag tycker inte det finns så mycket att säga om kärlek som ni inte vet om. Kärlek för mig är alltså min bästa patrik, min älskade son, min familj, vänner och alla andra nära och kära ♥Dag 4 - Vad äter jag?

Dag 4 – Vad äter jag ?

Jag äter det mesta, finns väl några saker jag inte gillar. Jag tycker om att laga mat så jag lagar maten varje dag hemma. Eller ja, patrik har väl börjat att göra mer och mer nu det sista :) Just nu äter vi mindre mängder och nyttigare, för vi har besämt oss för att gå ner i vikt. Och vi började i måndags. Och på vågen visas det -2kg, en bra början tycker ja :) och mer ska det bli.


håret

Bilder på den nya frisyren, va tycks? :)
Dag 3 - Djur

Dag 3 - Djur


Jag har aldrig varit en sån där djur människa dirket, har knappt aldrig haft några djur, eller jo när jag var ca 10år så hade jag en vandrande-pinne, som jag ifrån första början tyckte var jätte skoj att ha, men efter ett par dagat tröttande jag, så den fick sitt nya hem utanför våran altan där jag kasta ut den, hehe. Sen har jag även haft fiskar tillsammans med fröken sofia magdalena karlsson, men hon är ju så himla busig och snäll, så hon ville prova och mata fiskarna med lite annat än fiskmat som dom oftast bara äter, hehe. Så hon tänke, ja, glass kanske vore något. Och självklart, fisken verka vara lika lik som mig, som tog vad han fick. Och vips så var han sten-död nästa dag. tack ännu en gång soffipropp ♥ haha. Sen har även jag och patrik haft 2st fiskar, men på nyårsafton mellan 09/10 så hade vi nyårs-fest, och vad hade kunnat hända? jo lite alkohol i skålen antog jag, För dagen efter var hela vattnet grummmligt och fiskarna var döda. tråkigt men sant :/ sen har jag inte haft några mer djur, och det lär nog bli så framöver också, för patrik är alergisk.


bvc

Kom precis hem ifrån bvc =) idag vägde *lille* Willie 6290g och var 60cm lång, gud vad han växer, och det är ju jätte bra :) komma bli en stor och stark kille sen. Den 12:e ska vi på 2månaders-läkarbesök! Spännande.


Dag 2 - Vad är viktigaste i världen för mig?

Dag 2 – Vad är viktigast i världen för mig?

Det viktigaste för mig är min älskade pojkvän patrik och våran underbara son Willie. Sen är även min familj och mina underbara vänner det viktigaste också ♥ 
Är väldigt tacksam över dom som hjälpt mig när jag har haft det svårt, skönt att ha personer vid sin sida som förstår en när man knappt förstår sig själv.
Tack alla underbara människor, ni är guld världa ♥


sötnos

kolla vilken sötnos ♥


Dag 1 - Vem är jag?

Dag 1 - Vem är jag?

Mitt namn är Anna Emma Kristina Ekander och jag är 20år fyller 21år den 16:e Maj i år. Jag föddes här i skövde på KSS. Växte upp med min mamma, pappa och min storebror. Nu bor jag med min pojkvän Patrik som jag varit tillsammans med sedan den 24:e Augusti 2007 och vi förlovade oss den 1:e september 2010 och vi fick barn den 8:e november 2010. Och just nu är jag mamma-ledig. Och hoppas att få ett jobb ganska snart, får bara vänta tills Willie blivit lite äldre.
.

Jag tänkte göra som alla andra gjort och gör..

Här är listan;

Dag 01 – Vem är jag?
Dag 02 – Vad är viktigast i världen för mig?
Dag 03 – Djur
Dag 04 – Vad äter jag ?
Dag 05 – Kärlek
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Midre bra sidor
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Någon ni inte vet om mig 
Dag 10 – 15 år
Dag 11 – Jobb
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Mamma
Dag 14 – Tatueringar
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Ett starkt minne
Dag 18 – 18 år
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Pappa
Dag 21 – Visa ord
Dag 22 – Bra sidor
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Ett sista ögonblick i livet
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Vardag
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Om 20 år...
Dag 30 – Begravning


8 veckor

Idag är Willie 8 veckor ♥


.

Lilla gubben ♥Ett par nya ljusstakar


sköt ditt eget!!!!!

Till Anonym: Om du ska kommentera min blogg så kan du vara modig nog att skriva vem du är! Du vet ingenting om mitt liv! Jag bestämmer själv vad jag gör inte gör, och vad som är bäst för mig! Sköt ditt eget än att trycka ner på andra som redan ligger ner.
Sen kan du även berätta för oss vad som är försent? Ska du komma och ta våran son ifrån oss? haha shit


nyår!

Bilder ifrån nyår!