torsdag

Hej alla glad!
Både igår och idag har det varit otroligt varmt, jo jag klagar, men det är inte så konstigt, för ute kan man inte va och inte hemma heller, usch vad jag hatar denna lägenhet som vi bor i. Rena j*vla bastun! Vet inte riktigt vart man ska ta vägen till slut. Har ändå nere alla persienner och öppet alla fönster + fläktar! Men ändå hjälper det inte för 5öre.
Nån som vill byta lägenhet kankse?

Idag har vi varit hos Willies farfar och vi skulle invigt poolen men jag fega ur, fy vad kallt det var. Men patrik hoppade i två gånger, han som brukar vara en sån badkruka! Dom fyllde  nämligen upp poolen igår med kallt vatten inte så konstigt att det är kallt, får nog vänta ett par dar till innan det blir behagligt att bada! :)

Ja tänkte kolla er med barn angående hård mage, Willie får nämligen bara ut hårda klumpar, andå ger jag honom plommonpuré, men det verkar inte hjälpa? finns det något annat man kan ge som kanske kan hjälpa?
Men han är inte ledsen för att han har ont i magen eller nått sånt, han är som vanligt, men det vet men ju själv att det är ingen höjdare med hård mage. Så snälla ni, kom med tips om ni har något på hjärtat?! :)

Här får ni en bild på hur poolen blev! där blir det nog många bad-stunder i sommar.

Bilder

Sommar-bilder ifrån både igår och idag! ♥

  
  
  
  

tisdag

Underbar väder!
Idag har vi varit i stugan vid mullsjön hela dagen :) badat, solat och grillat :) Willie badade i sjön för första gången, och det var mycket kul tyckte han.

Igår var vi ute i Willies farmors stuga och grillade också, mycket mysigt.
Vi har tänkt att försöka hitta på så mycket saker som möjligt nu när det är fint väder osv. För på fredag, lördag och söndag skall de ju regna :S

Willie somnade precis, envis som bara den är han. Men vi kom hem vid halv 10 också, så det blev sängen sent i dag.


Ja just det på tal om det, tycker det är så himla jobbigt att klä Willie nu när det är så himla varmt ute, han blir svettig hela tiden, Finns det någon där ute som kan ge några tips? Hur klär ni era barn i värmen?

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och glo på en film med älsklingen. Sen blir det sängen, är riktigt trött ikväll, beror nog på värmen. Ha det bra. Kram

Glöm ej att rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


onsdag

Hej!
Jag och Willie är hos min mamma just nu, Älskling jobbar till kl 20.00 sen skulle han spela innebandy! Sitter här och kikar på tv, latar mig i soffan.
Ja just det, vi var och mata ankorna förut, dom var helt galna, bet tag i bena på oss, men Willie tyckte det var riktigt roligt iaf :)

Jag är riktigt nyfiken på att få veta vad Willie kan väga, tror det är runt 9000g nu. Men det blir nog mer till den dagen vi ska till BVC, är ju inte förens den 20:e Juli.

På fredag är det midsommaraftion, och vi vet inte riktigt vad vi skall hitta på ännu.. får ta dagen som den kommer helt enkelt, komma ju inte direkt va det bästa vädret heller.

Ne nu ska jag leka med Willie igen, ha en bra kväll.
KRAM


Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


kamera bilder

Bilder ifrån Willies mormors kamera!


Bilder på Willie!

Hej dimmiga söndag!
Här kommer några bilder på Willie, fast bilderna är ifrån olika dagar!
Vi älskar våran lilla plutt ♥lägga ner kanske?

Att det kan vara så fort att komma på något att skriva om?
Kanske dags att lägga ner bloggandet? Vad tycker ni?
Livet är på topp iaf! Längtar så himla mycket till den 22:e Juli, då vi skall åka till Tylösand och spendera en hel vecka med nära och kära ♥ komma bli underbart!

I helgen blir det dop för lille Charlie :) och efter det så funderar jag på att kanske ta ett par glas med sofia.. eller vi har pratat om det iaf, men får se hur det slutar med det.

Idag har vi grejjat hela dagen, städat och tvättat för fullt! Skönt med nytt och fräscht ;)

Sen tar jag bilder på Willie nästan varje dag, men dock lägger jag ej upp det här i bloggen, tanke på att varje bild blir nästan detsamma som alla andra bilder. Men massvis med bilder lär komma under sommaren, pågrund av att det är Willies första sommar! =)

Nu ska jag fortsätta att städa, goodbajj
// Anna & Willie med ie inte Wille!

mammas nya kamera

Provar mammas nya kamera! :)