Godmorgon!

Idag gick vi upp 07.50! Willie somnade vid 20.30 i går så han sov mycket bra. För ett par veckor sen så vaknade han oftast vid halv 6 tiden, det var då vi ställde tillbaka klockan. Men nu brukar han vakna vid 7. Men idag fick mamma lite extra sov morgon, som var mycket skönt! :)

När somnar rea barn? Och när vaknar dom? Sover dom hela nätter?

På bilden ser ni att det är både tomt på bord och tvbänk! Men så får det se ut ett tag till. För det går verkligen inte ha något som Willie får tag på, för så fort han har chansen så ska han ha det.

hur är det hemma hos er? Samma sak kanske? :)Postat av: Anna - Mamma till Vilgot och liten i magen.

Jag har nog bloggat lite om Vilgots sömn.Målet är att han ska somna kl19-20 senast. Då sover han oftast 12-13 timmar. Somnar han senare 21-22 sover han istället bara 10-11 timmar. Då blir det mer vila på dagen. Vi försöker att ha endast en vila på fm på 1-2 timmar, då somnar han lättare på kvällen utan bråk och gråt.Vilgot äter oftast ett mål mat på natten men har nu sista veckorna blivit bättre med det och somnar oftast om igen utan mat. Det är mer vanligt än att han sover hela nätter utan att vakna.

2011-11-17 @ 11:41:56
URL: http://babydelight.blogg.se/
Postat av: mikaela - mamma till selma

vi har inte tagit bort nåt då dom måste lära sig.. som nu då hon slår saker på tven flera gångr om dagen men bara att stå ut o säga ifrån de är de dom lär sig om man säger till!

2011-11-17 @ 16:40:57
URL: http://mikkanw.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!