hallo

Hallo!
Var ett tag sen sist nu igen. Vi hade det super bra i stockholm jag och soffan! =) blev dock ej många sovtimmar, så var helt slut på söndagen när vi kom hem. Men det var det värt ♥

Idag har varit en sån där städ och tvätt dag. Har nämligen tvättat i tvättstugan idag, var mycket länge sedan, tänkte att allt i tvättkorgen skulle bort, men så blev det inte, fast inte alls mycket kvar, så det får jag tvätta här uppe! Duktig är jag.
Sitter just nu i soffan för att snart gå ner till tvättis för att hämta det allra sista. Ikväll blir det väl myspys i soffan!

Tänkte kika med er vilka Blöjor ni använder till era barn? Rekomenderar ni några speciella?

 


Postat av: Anna ♥ Vilgots mamma

Hello!



Vi har alltid använt Pampers blöjor sedan vi fick dom på BB första gången. Vi har testat några av Liberos blöjor också men tycker att dom känns mycket hårdare på något sätt. Sen kissade Vilgot alltid igenom dom.



På natten (eller om vi ska vara ute länge/resa iväg) så avänder vi Pampers Baby Dry. Han har aldrig kissat igenom dom om han inte råkat kränga sig ur blöjan. Vilgot som dricker väldig mycket vatten och en hel del välling under dagarna kissar ofantligt mkt, så det har varit super för oss.



På dagarna använder vi Pampers Easy Up, Det är som en underbyxa som man bara drar på honom. Dom är tunna med ett resår på sidorna så han kan röra sig bra nu när han kryper, går med stöd och ställer sig upp mot möber.



Ibland på dagarna använder vi även Pampers Active Fit. Mer "vanliga" blöjor. Också superbra!



Vi brukar ha hemma av alla tre paketen. Ett nattblöjpaket håller hur länge som helst när man använder i snitt en om dagen. Nu fick du en kanske för lång redoviselse. Haha!

2011-08-17 @ 10:44:34
URL: http://babydelight.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!