<3

Patrik och Willie Svahn


Willie ligger och sover

Såhär ligger vår älskling och sover ♥




Tisdag

Idag var vi på besök på bvc, och Willie han växer som bara den. Idag vägde han redan 4400g och var 56cm lång, duktig liten kille vi har ♥ Nu ligger han i soffan och sover så sött, var precis hos hans farfar och hälsa på, alltid lika trevligt att åka dit! :) Nu sitter vi här och lyssnar på julmusik och försöker förstå att det snart är jul? jag hat inte riktigt fattat att sommaren är slut? förutom all snö och kylan då förstås.. men sommaren var ju här nyss?Ikväll händer det inte så mycket, mer än att bara mysa med mina älsklingar, kanske ska baka pepparkakor? får se lite vad vi känner sen.
Nu har jag inget mer att tillläga för tillfälligt, kanske skriver mer sen eller så blir det ett inlägg i morgon igen! Kram på er

Willie önskar sig ett babygym i julklapp sa han förut


bilder

Här kommer några bilder på några saker av det jag köpte i ullared idag!


Blev kär i denna overall! Jätte fin!









måndag

Idag är Willie 3 veckor! :)

har även varit på ullared idag, ett par bilder kommer sen..

Söndag, första advent

Idag är det första advent! Gud vad tiden går fort, va ju sommar nyss?




Min älskling!
 Nu i natt kl 01.22 så blir han 3 veckor ♥
(Bilden är tagen utav Therese)


.

adventljusstakarna jag köpte



ljusstake (endast 25kr)


fredag

Idag har jag köpt mig 3st adventstjänor som jag ställt upp i fönstren.. blev jätte mysigt.

endast 49kr på rusta



Torsdag

Hej!
Idag har Julia varit på besök, fick även en present utav henne, en halsduk och ett par vantar, TACK! Jätte fina, och det lär behövas i detta oväder. Men det är mysigt med snö! Bättre det än att det regnar och är grått.. Snön gör ju ändå att det blir ljusare ute. Sen har jag varit med mamma, pappa och lille Willie och kikat lite i affärer, fick med mig en ljusstake hem :) Och min älskling var hemma och kika på hockey. Sen har vi inte gjort så mycket mer, men det har varit en bra dag ändå tycker jag. Skönt att komma ut lite.

I morgon är det fredag, och det innebär helg. Gud vad veckorna går.. snart är Willie 3 veckor redan ♥ I helgen händer det nog inget speciellt.. bara vara hemma och mysa.

Ne nu har jag inget mer att berätta.. om ni har några förslag på vad jag kan skriva om så skriv gärna en kommentar, för nu står det verkligen still i huvudet på mig, Så hjälp mig gärna.

Ha en forsatt trevlig torsdags-kväll! För det ska jag ha.
 KRAM


En bild på Willie, här var han inte många timmar gammal


willie

Bilder på Willie






.

Dessa nappar ska jag nog beställa.. även med denna text :)


godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, måste vila tankarna lite.. får hålla tummarna att det snart blir bättre.. jobbigt detta..godnatt

Willie

Willie växer som han ska, idag vägde han redan 3955g och var 54cm lång. Duktig liten kille vi har ♥


Folk undrar hur det går för oss. Så då tänkte jag berätta lite. Dagarna rullar på, känns som dagarna bara rinner iväg men ändå är dom långa. Men Willie är en riktigt duktig liten kille, äter som bara den, känns som om han är hungrig jämt, Så det är väl posetivt. Han sover jätte bra på nätterna, brukar oftast ge honom mat vi 00.00 tiden sen sover han till 05.00 och då matar jag honom sen somnar han om igen och sover ca till 08.00 - 08.30 så det kan man verkligen inte klaga över. Han skriker nästan aldrig, det ända han gör är att han gnäller, så inget skrik, vilket är väldigt skönt ♥


Sen om vi kommer till mig så vill jag gärna inte berätta det här i bloggen, inte just nu. Men nu är det klart i alla fall, nu ska jag få hjälp, och det känns skönt.

Just nu sitter jag här i soffan och kikar på tv, Willie ligger i brevid och sover =) händer inte så mycket mer idag, för i detta väder kan man knappt gå ut till bilen, brr...

Jag längtar jätte mycket tills på måndag, för då ska jag åka till ullared :D med mikaela och hennes mamma, blir nog riktigt trevligt. Då ska det handlas.

Ne nu ska jag hämta några goda muffins och trycka i mig, Ha det bra alla där ute. Om jag har lust så kanske jag skriver mer sen annars blir det i morgon!
KRAM

Älskar min lilla familj!






tisdag

Idag blir det besök hos bvc! Då ska willie vägas, mätas och lite sådant =)

Sen ska jag även prata lite med dom, får hoppas på att dom kan hjälpa mig.

Ne nu ska jag äta lite mat innan vi ska åka. Ha de bra.


Min underbara son


.

Idag är lille Willie 2 veckor ♥

Nu är snön här, stannar det denna gång?


söndag

Hejsan!
Idag är det söndag, för exakt två veckor sedan hade jag värkar vid denna tid.. Känns som en evighetsen det var men ändå har det gått fort. Hänt mycket sen dess. Idag blir det mysdag inne, för ute kan man ju inte va.
Ursäkta för dålig upptatering, men har inte så mycket till skriv-huvud just nu. Finns mycket jag kan skriva, men har ingen ork till det. Hoppas ni förstår. Men Willie mår bra om ni undrar, Han är ju redan 2 veckor nu i natt som kommer, snart är han väl flera månader.. ♥ ´

Ne nu ska jag äta lite frukost, vi hörs. Ha de så bra, kram


lilla willie

Bilder på Willie





Grattis

Grattis till carina&Ronny på 10års-dagen och bröllopsdagen! ♥

 


<3

Patrik Willie Svahn ♥

(Bilden är tagen utav therese)


6:e och den 7:e

Natten mellan den 6:e och den 7:e november ca 02.30 började värkarna komma, gick upp och sen kunde jag inte sova mer, det kunde inte patrik heller. Jag gick fram och tillbaka i lägenheten, värkarna var så pass täta (4 minuter) så jag ringde in till förlossningen för att kolla vad dom ville att jag skulle göra. Men dom sa att vi skulle avvakta så jag inte skulle behöva åka in och sen åka hem igen om inget hade hänt. För inget vatten eller något sådant hade gått. Natten tickade iväg och jag gick runt i lägenheten med värkar, fast dom avtog lite efter en tag,  sen var det ca 7 minuter i mellan varje värk under hela dagen ungefär. Sen vid 18.00 den 7:e så åkte vi in till förlossningen och där bestämde dom att jag skulle komma tillbaka vid kl 20.00 så att dom kunde  ta vattnet på mig så det hela skulle börja bara för att vattnet inte hade gått. Det kändes så himla skönt när dom berätta att vi skulle bli föräldrar redan den natten för då visste både jag och patrik att allt skulle förhoppningsvis gå ganska fort ändå. Då slapp både jag och willie lida.

20.00 tog dom vattnet på mig och värkarna kom tätare och tätare och blev starkare och starkare, den kvällen var det endast jag som var på förlossningen så jag hade hela korridorerna för mig själv att traska runt i med mina otroliga jobbiga värkar, jag gick inte länge förens jag kände att det kändes bättre att ligga i sängen och suga i mig en massa luftgas istället. Det hjälpte en stund, sen kom värkarna kan jag berätta, fy, det gjorde ont. Efter en liten stund så bestämde både förlossnings-personalen och läkare att det var mest för mig att ta ryggmärgsbedövningen, och det gjorde jag också fast jag långt innan under graviditeten var väldigt nervös inför denna spruta, men jag kan lova att det absolut inte gjorde ont någonstans, Och jag rekomenderar den starkt! Den ska jag absolut ta nästa gång ifall jag blir gravid och ska föda ett till undervärk. Tiden tickade iväg och jag njöt när värkarna försvann efter bedövningen. Sen dröjde det inte alls lång tid innan jag var öppen 10cm och det var dags för att ta i! Och jag tog i och sen efter bara några minuter föddes den mest underbaraste lilla mirakel till världen! Det kändes så himla overkligt att få upp sin egna son som man fött helt själv med egna krafter på magen/bröstet. Men det var den mest underbaraste känslan jag någonsin känt! Den bästa i mitt liv ♥ Och jag vill även säga att patrik är och var världens bästa pojkvän, sambo, och självklart pappa! Han stötta mig hela kvällen. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra. Du är världens bästa pappa! Tack för jag får vara din! Nu är det inte bara vi 2 utan vi 3 :) och så ska det alltid vara. Älskar er!



Sådär nu fick ni reda lite på hur denna/dessa dagar såg ut för mig :)
hoppas det räcker. Nu ska jag gå och lägga mig.
Ha det så bra!
Kramis








bilder på willie

Här får ni lite bilder ifrån besöket hos willies farmor! :)














<3

Min lilla älskling! ♥


<3<3

Hej allihopa! Har inte hunnit upptatera som ni kanske förstått, haft fullt upp sen i söndags!
I söndags den 8:e november kl 01.22 föddes vår underbara son Willie, han vägde 3395g och var 53cm lång! Hur gullig som helst, Och förlossningen gick bra! Så nu mår vi alla 3 bra här hemma. Börjar komma in i det hela, tröttheten börjar försvinna osv.

Ne nu ska jag ta mig en dusch, sen gosa ner i soffan med mina älsklingar! ♥

Får se när jag skriver nästa gång, så fort jag har tid jag lovar. Ha det bra!
Kram

Vår underara son!


fredag

Hej! Idag har jag gått över 2 dagar efter beräknad datum. Och jag mår skapligt bra ändå tycker jag. Så nu går man runt och funderar på när det den lill* hade tänkt att komma ut.. Ikväll händer det inte allt för mycket, ska väl bara mysa i soffan med min älskling med godis och någon bra film :) i morgon får vi se vad dagen har att erbjuda, finns inte så mycket man kan göra heller..

Ne nu ska jag krypa ner i soffan med den bästa ♥

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!
kram


.

Denna har jag köpt!


gamla bilder

Sitter här och kollar gamla mejl på hotmail och så hitta jag jätte gamla
bilder som patriks mamma skicka till mig den 19:maj 2008

Patrik, jag, madde och jimmy


Jimmy, Madde, Jag och Patrik


Jag och Madde


.

bf +1 dag idag! Undra hur många dagar det blir? Vad tror ni?

Den 3:e november!

Idag den 3:e november är våran lilla bebis i magen beräknad! men ännu har inget hänt, får se hur ser ser ut under dagen. Får hålla tummarna på att något händer, för vi är så himla nyfikna på vad det kan vara för någon söt liten sak där inne! :) mamma & pappa längtar efter dig, ja tänk.. snart är jag mamma, gud vilken härlig känsla i kroppen man får när man tänker på det. Om ingen kommer idag så får vi verkligen hålla tummarna på att jag inte behöver gå över tiden allt för länge..




Barmet

Nu ligger barnet bara och väntar och gottar sig. Kanske vill det vila lite innan det måste utsätta sig för den stora utmaningen: förlossningen. Kanske har du en så skön mage som den vill stanna lite extra länge i. Hur som helst, oroa dig inte, ut kommer barnet alltid.


Mamma

Många kvinnor känner att de struntar i förlossningen nu bara barnet kommer ut någon gång. Men det finns flera fördelar med att vara gravid länge. Din kropp hinner mogna, din livmodertapp blir mjuk och hormonet relaxin hinner mjuka upp dina bäckenfogar ytterligare. Det kan göra att du får en smidigare förlossning. Livmodermunnen blir mjuk och börjar öppna sig. Din kropp blir bättre förberedd på att föda barn. Att föda när kroppen sätter igång av sig själv är alltid bäst så länge du mår bra och det inte finns några komplikationer.


.

pysslade lite igår, hade en gammal saft-glasflaska som jag sparat, tog bort pappret ifrån flaskan och la i lite socker, havregryn och makaroner =) och den fick sin plats på hyllan i köket.